More

  Dagens EM-tips: Georgia – Tsjekkia

  GEORGIA – TSJEKKIA: Bunnlagene i gruppe F skal kjempe om viktige poeng.

  • Georgia – Tsjekkia (EM)
  • Lørdag, kl. 15:00 (NRK1)
  • Volksparkstadion, Hamburg

  Klart for andre spilleomgang i gruppe F, når bunnlagene Georgia og Tsjekkia skal gjøre opp om viktige poeng. Georgia fikk mange nye fans i et knepent 1-3-tap mot Tyrkia, mens Tsjekkia fikk det akkurat litt for tøft mot en av turneringsfavorittene, Portugal.

  Ut på tur i sommer? Ta med deg Tipsbladet i lomma! Få heldigitalt abonnement i fire uker for kun fem kroner!

  Heltemodig innsats

  Tsjekkia - Georgia
  Dagens Em-Tips: Georgia - Tsjekkia 2

  Georgia skal ha mye av æren for at vi fikk servert EMs hittil mest underholdende kamp i oppgjøret mot Tyrkia. EM-debutantene var fryktløse mot en langt mer erfaren nasjon, og det måtte en helt spesiell perle fra stjerneskuddet Arda Güler til for å senke georgierne. Georgias Mikautadze scoret nasjonens første mål i et stort internasjonalt mesterskap, men til slutt forgjeves. Georgias landslagssjef, Willy Sagnol, mener skuffelsen etter tapet for Tyrkia viser at landet har kommet langt.

  – Selvsagt er vi skuffet, men jeg synes at det faktum at Georgia er skuffet etter et tap i et mesterskap som EM viser at vi har tatt store skritt. Av og til vinner vi uten å fortjene det, og av og til taper når vi fortjener å vinne, sier franskmannen.

  Vil vinne

  Tsjekkia ankom EM på ryggen av fem strake seirer, men fikk det som ventet litt for tøft mot Portugal i sin åpningskmap. Ivan Hašeks mannskap gikk frekt og freidig i ledelsen etter drøye timen ved Lukáš Provod, men tapte til slutt 1-2 på bittert vis, to minutter på overtid. Tsjekkia viste imidlertid at de har mer enn nok i seg til å ryste de største nasjonene, og ambisjonene i i mesterskapet er fremdeles atskillig større enn å bare være en alminnelig deltaker.

  – Jeg er ikke her bare for å delta, jeg ønsker å vinne. Treneren vet det, og hele laget har den samme mentaliteten. Vi har hatt en flott energi i laget både før og etter kampen mot Portugal. Vi må spille på et lag, men indvidualistene må også møte opp, mener midtbanespiller Antonin Barak.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 4,40 U 3,70 B 1,75
  • Begge lag scorer: Ja 1,82 – Nei 1,87
  • Over 2,5 mål: 1,92 – Under 2,5 mål: 1,82

  Georgia – Tsjekkia: Tipsene

  • Begge lag scorer til 1,82 i odds
  • Over 2,5 mål til 1,92 i odds
  • Tsjekkia vinner med ett mål til 3,50 i odds

  Georgia spilte fryktløs fotball mot Tyrkia, og kommer til å kjøre samme stilen i ettermiddag. Tsjekkia uttalte etter Portugal-tapet at de ønsket å angripe mer, og i dag får de nok muligheten til akkurat det. Vi tror det borger for mye mål, og at Tsjekkia til slutt drar i land en ettmålsseier.

  Axels EM-regnskap

  • Total innsats før Georgia – Tsjekkia: 1000,-
  • Total innsats før Georgia – Tsjekkia: 1159,-
  • Netto gevinst: 159,-

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen