More

  Cruisekontroll mot semifinale

  Ingen tvil om saken da Real Madrid tirsdag tok seg til semifinale i Champions League, etter 2-0-seier på Stamford Bridge og totalt 4-0 over to kamper. Milan tok seg samtidig til sin første semifinale siden 2007, da de over to kamper ekspederte Serie A-kollega Napoli.

  I dag blir det avgjort hvem tirsdagens vinnere møter i semifinale, og etter første kamp ligger det an til Manchester City-Real Madrid og byderby i Milano når det skal jaktes finalebilletter. Bayern München og Benfica vil det imidlertid annerledes.

  Bayern München – Manchester City

  Vi er ikke overbevist over Thomas Tuchels start som Bayern München-trener. Det ble som kjent 0-3-tap i det første møtet i Manchester og i ligaen lørdag sviktet vertene igjen som gigantfavoritt hjemme mot Hoffenheim. Skulle man nå ryke ut her, samtidig som ligagullet rotes bort, kan det hende Tuchels opphold i storklubben blir av det kortvarige slaget. Paul Wanner (mb), Eric Choupo-Moting (a), Gabriel Marusic (mb), Manuel Neuer (k) og Lucas Hernandez (f) trøbler fortsatt med skader. Hos Manchester City ser det meste fortsatt lyst ut. Lørdag gjorde laget jobben mot Leicester i ligaen og kunne tillate seg å hvile Erling Braut Haaland i én omgang etter at nordmannen hadde scoret to mål før pause. Phil Foden er tilbake i trening, og Pep Guardiola har da en skadefri stall når City i innspurten skal kjempe om trofeer på tre fronter.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 2,45

  U: 3,65

  B: 2,45

  Inter – Benfica

  Klar fordel Inter etter at italienerne imponerte stort med 2-0-seier i det første møtet i Lisboa. Nicolò Barella og Romelu Lukaku satt inn målene i 2. omgangen, men ellers var det lite kvalitetsmessig som skilte på lagene. Det må også nevnes at vertene har skuffet stort i serien den siste tiden og røk blant annet mot Juventus og Fiorentina i to påfølgende hjemmekamper. Milan Skriniar (f) er fortsatt ute med skade. Benfica har aldri vunnet på San Siro før, og virker å ha kommet inn i en formdupp på akkurat feil tidspunkt. Før hjemmetapet for Inter ble det hjemmetap for Porto i ligaen og lørdag gikk det galt igjen med sjokktap borte mot Chaves. Dermed er det plutselig litt spenning om det hjemlige ligagullet som man så ut til å vinne på suverent vis. Alexander Bah (a) er fortsatt ute med skade, men både Mihailo Ristic (f) og Julian Draxler (a) ventes klare til denne.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 2,05

  U: 3,40

  B: 3,25

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen