More

  Kroatia vs Brasil – Tips, odds og analyse

  Vi har kommet til kvartfinalene i VM, og først ut er turneringsfavoritt Brasil, som skal ut mot Luka Modric og Kroatia. Selecão er ranket som nummer 1 i verden, mens Krotia ligger som nummer 12 på FIFA-rankingen.

  Brasil så fryktinngytende ut i åttedelsfinalen mot Sør-Korea, og utslettet dem med 4-0 før førsteomgangen var over. Brasilianerne danset og feiret seg til kvartfinalen, og Richarlison fikk æren av å avslutte det fineste lagmålet som har blitt scoret i turneringen hittil. Kroatia fikk det atskillig tøffere mot Japan, og med 1-1 etter 120 minutter, gikk det til straffesparkkonkurranse. Der var kroatene desidert best og vant skytterduellen 3-1.

  Kroatia vs Brasil Stats

  • Croatia have not lost 21 of the last 23 matches
  • Croatia have won 7 of the last 9 matches
  • Croatia have scored in 8 of the last 10 matches
  • Brazil have not lost 31 of the last 33 matches
  • Brazil have won 10 of the last 11 matches
  • Brazil have scored in 13 of the last 15 matches
  • In 5 of the last 7 Brazil matches the sum of goals was under 3.5
  • In 3 of the last 4 Brazil matches the sum of goals was under 2.5

  Kroatia vs Brasil – Vårt Tips

  Kroatia vs Brasil Preview

  Kroatias form

  Kroatia er ubeseirete i dette mesterskapet, og er ubeseiret på de siste ti i alle turneringer. 0-0 mot Marokko og Belgia, og 4-1-seier mot Canada i gruppespillet. Kroatene måtte til straffesparkkonkurranse i åttedelsfinalen mot Japan, men triumferte til slutt. Kroatene har scoret 17 mål og sluppet inn seks på de siste ti, og holdt nullen fem ganger.

  Brasils form

  Brasil åpnet gruppespillet i VM med to fine seirer mot Serbia og Sveits, før et reservepreget mannskap tapte 0-1 mot Kamerun. Sambataktene var imidlertid tilbake mot Sør-Korea, og vant enkelt 4-1 i åttedelsfinalen. Brasil har scoret formidable 29 mål på de siste ti og sluppet inn bare fire. Alisson har holdt buret rent i seks av disse ti matchene.

  Kroatia vs Brasil – Lagoppstillinger

  Kroatia vs Brasil – Tippetips

  Kroatia har vunnet syv av de siste ti og tapt ingen av disse. Brasil har formidable 9-1-0 på sine siste ti, og tapet kom i det som var for dem en betydningsløs kamp mot Kamerun. Brasilianerne blir selvsagt favoritter her.

  Over 2,5 i kun ett av de fire siste møtene mellom disse nasjonene. Kroatia har spilt fire kamper med over 2,5 mål av de siste ti, mens Brasil kan vise til seks av de ti siste med over 2,5.

  Kroatia har virket nokså tannløse foran mål, til tross for at de har blant verdens beste rutinerte og erfarne midtbanespillere. Brasil har holdt nullen i seks av sine siste ti, mens Kroatia kan vise til fem smultringer på siste ti.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen