More

  Kroatia – Belgia

  Bare fire spillere var igjen fra startelleveren som tapte VM-finalen mot Frankrike, da Kroatia bare fikk 0-0 mot Marokko i sin første kamp. Hadde mye ball, men maktet aldri å bryte ned det marokkanske forsvaret. Slo uansett hardt tilbake mot Canada. Andrej Kramaric markerte seg med to scoringer, da det endte med 4-1-seier og, dette var nok til å toppe tabellen før tredje og avgjørende runde. Zlatko Dalic og hans menn sikrer seg dermed avansement om man bare unngår tap mot Belgia.

  Belgia ankom VM som en outsider til tittelen, men har skuffet stort og står nå i fare for å forsvinne ut allerede etter gruppespillet. Michy Batshuayi ble matchvinner mot Canada, før det mot Marokko endte med med 0-2-tap. Det skiller før avgjørende kamp ett poeng og tre plussmål frem til Marokko på 2.plass, og Marokko spiller altså mot et canadisk lag som allerede har pakket for hjemreise. Selv med seier mot Kroatia kan det altså ende med hjemreise for også Kevin de Bruyne & Co. Belgias gylne generasjon har 3.plassen fra VM i Russland som sin beste prestasjon, og spillerne innrømmer nå selv at de begynner på dra på åra. Dette kan med andre ord være siste mulighet.

  Kroatia – Belgia, statistikk

  • Croatia have not lost 18 of the last 20 matches
  • In 10 of the last 11 Croatia matches the sum of goals was under 3.5
  • Croatia have scored in 14 of the last 16 matches
  • Croatia have won 5 of the last 6 matches
  • In 5 of the last 7 Croatia matches the sum of goals was under 2.5
  • Belgium have scored in 58 of the last 60 matches
  • In the last 6 Belgium matches the sum of goals was under 3.5
  • Belgium have conceded in 6 of the last 8 matches
  • Belgium have not lost 5 of the last 7 matches

  Kroatia – Belgia, tips

  Kroatia – Belgia

  Kroatia, form

  Kroatia har syv seirer og bare ett tap fra sine siste ti kamper. Total målforskjell viser 15-8, og i fire av kampene holdet man rent bur.

  Belgia, form

  Belgia har bare vunnet fem av sine siste ti, og fire av de de endte i tap. 16-10 i målscore fra nevnte kamper. Får nå tilbake Romelu Lukau fra start, og det vil ganske sikkert bety mye for dette laget – som har slitt tungt med å finne veien til mål hittil i VM.

  VM, stillingen

  Kroatia topper gruppa, og er videre om de unngår tap. Belgia må vinne, samtidig som de er avhengige av resultatet i kampen mellom Marokko og Canada.

  Kroatia – Belgia, lagoppstilling

  Kroatia – Belgia, odds

  Åpen kamp med mye på spill, og oddsen er da også jevn. Kroatia er ubeseiret fra sine siste åtte kamper, mens Belgia jo har atskillige jokere.

  Over 2,5 scoringer i fem av siste ti for Kroatia. Også tre scoringer eller mer i fem av siste ti for Belgia.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen