More

  Coventry til Wembley etter ellevilt overtidsdrama

  Coventry er klar for FA-cupens semifinale og en tur til Wembley etter at de i dag vant den spinnville bortekampen mot Wolverhampton.

  Etter at de tok seg av årets askeladd i FA-cupen forrige runde var det tøffere motstand denne gang, uten at det stoppet Mark Robins og hans menn.

  Laget fra Championship gikk til pause på stillingen 0-0, men andreomgangen fra Molineux skulle bli av den spinnville sorten. Ellis Simms er i scoringsform for tiden, men burde ha gitt gjestene ledelsen i førsteomgang bare for å se den gigantiske sjansen gå til spille.

  Samme mann svarte derimot tidlig i andreomgang da han kranglet inn 1-0 på særs tilfeldig vis. Coventry kjørte kampen og burde hatt både to og tre mål i oppgjøret mot et for dagens særs tafatt Wolverhampton. Ti minutter før full tid fikk Rayan Aït-Nouri servert ballen på seks meter og banket inn 1-1. To minutt før full tid trodde alle i Wolverhampton at kampen var snudd og Wembley-plass var sikret. Hugo Bueno var iskald når han ble spilt alene gjennom og 2-1 til vertene.

  Vanvittig overtidsdrama for Coventry

  Coventry kunne fort ha kollapset her. Fra total dominans og ledelse til det som gikk mot et ufortjent tap inntok de overtidsminuttene med nytt giv. Simms sto igjen klar på bakerste stolpet da ballen havnet hos han og 2-2 var et faktum etter 97 spilte minutter.

  Men dette var ikke nok for Coventry. Den fortjente seieren skulle i boks før overtiden var ferdigspilt. Nå var det Simms som la perfekt tilbake til spisskollega Haji Wright som vakkert skrudde inn seiersmålet ni minutter på overtid. Da tok det fullstendig av blant bortefansen.

  Dermed venter semifinale for første gang siden 1987 da de vant FA-cupen. Den gang ble Tottenham slått 3-2. 37 år senere drømmer de om et nytt trofe. Men først må nok et Premier League-lag slås i semifinalen på Wembley. Hvem det blir får vi svaret på senere i helgen.

  I kveld spilles Manchester City – Newcastle før Manchester United – Liverpool og Chelsea – Leicester avslutter kvartfinalene i morgen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen