More

  Coventry på leting, igjen

  Championship-klubben Coventry City kan se tilbake med flere sesonger «uten hjemmekamper», da de grunnet uenighet med eierne av Ricoh Arena/Coventry Building Society Arena lenge måtte bruke Sixfields Stadium i Northampton som sin hjemmebane. Også St Andrew’s i Birmingham har fungert som Coventrys hjemmebane.

  Arenaen har siden den i 2005 overtok for Highfield Road hatt flere eierskap, og alle har de vært i konflikt med byens stolte fotballklubb. Første med, Arena Coventry Limited, og deretter med rugbyklubben WASPS som overtok som eier i 2014.

  Nå meldes eierne av rugbyklubben og stadionet å være konkurs, og dermed må Championship-klubben atter en gang lete ny arena. The Sky Blues fikk som kjent også utsatt sine tre første hjemmekamper denne sesongen, da rugby-mesterskap fullstendig hadde ødelagt gressteppet.

  Coventry City hadde i over 100 år Highfield Road som sin egen hjemmearena, og kan hende er det nå tid for å skaffe seg en egen ny arena igjen. Coventry Building Society Arena fungerer jo uansett best som konsertarena, der den ligger med hotell og casino på en parkeringsplass ved et nedslitt kjøpesenter, i god avstand fra selve byen.

  Helgens hjemmekamp mot Blackpool opplyses å bli spilt som avtalt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen