More

  Costa Rica – Tyskland

  Costa Rica røk 0-7 mot Spania i sin første kamp, og ble da tippet å være slaktofferet i gruppe E. Den gang ei. Slo umiddelbart tilbake, og 1-0-seieren mot Japan gjør at det nå skiller tre poeng frem til avansement for tredje gang i landets VM-historie. Så er det imidlertid Tyskland som står på motsatt side i siste kamp, og da kan man nesten ikke ta ting på forskudd. Uavgjort kan imidlertid også holde, om bare Spania slår Japan i den samtidige kampen i gruppa.

  Tyskland er fire ganger verdensmester, men har ikke sett ut som noen kandidat til å denne gang gjenta bedriften. Røk 1-2 mot Japan i sin første kamp, og var på vei ut av turneringen etter to kamper da Alvaro Morata sendte Spania i ledelsen i kamp nummer to. Overraskelsesmannen Niclas Fullkrüg kom imidlertid fra benk og reddet et helt nødvendig poeng, og da kan det går veien likevel. Seier mot Costa Rica er uansett ikke nok til å garantere avansement. Man er avhengig av spansk seier mot Japan. Skulle det ende med uavgjort i den kampen må tyskerne vinne med to mål, og skulle Japan vinne må det tyske laget vinne med fem måls margin. Det kan bli en i overkant spennende kveld for den tyske fansen.

  Costa Rica – Tyskland, statistikk

  • In 23 of the last 25 Costa Rica matches the sum of goals was under 3.5
  • Costa Rica have not lost 12 of the last 14 matches
  • Costa Rica have scored in 9 of the last 11 matches
  • In 3 of the last 4 Costa Rica matches the sum of goals was over 2.5
  • Germany have not lost 15 of the last 17 matches
  • Germany have scored in 18 of the last 20 matches
  • In 7 of the last 9 matches Germany played, both teams scored
  • In 8 of the last 10 Germany matches the sum of goals was under 3.5
  • Germany have conceded in 8 of the last 9 matches

  Costa Rica – Tyskland, tips

  Costa Rica – Tyskland

  Costa Rica Form

  Costa Rica har vunnet syv av sine siste ti kamper, og målforskjellen viser 14-13. Røk på stortap mot Spania, men slo tilbake mot Japan.

  Tyskland Form

  To seirer og hele seks uavgjorte fra siste ti for Tyskland. Total målscore viser 15-13. Har ikke sett bra ut innledningsvis, men dette har vært oppskriften blant storlag som har gått langt også i tidligere mesterskap.

  VM, stillingen

  Costa Rica er optimister etter seieren mot Japan, og med seier her er man altså videre. Tyskland er som et såret dyr, og seier er det eneste holder her. Vil også jage for å forbedre målforskjellen, for å kunne takle alle resultat fra den andre kampen.

  Costa Rica – Tyskland, lagoppstilling

  Costa Rica – Tyskland, odds

  Tyskland er klar favoritt, til tross for startproblemene. Oddsen er deretter.

  Over 2,5 scoringer i fire av siste ti for Costa Rica, og i tre av siste ti for Tyskland.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen