More

  Coppa Italia: Enda en U i kveld?

  Tre av de fire cupkampene som er spilt denne uka har endt uavgjort etter 90 minutter, i kamper som har involvert Milan, Inter og Juventus. Det kan fort bli en til i kveld, når Atalanta møter Cagliari.
  Det er mindre grunn til å tro på uavgjort i kampen mellom Sassuolo og SPAL, men i går var det altså bare såvidt Napoli slo Empoli, så vi tør faktisk ikke utelukke noe som helst.
  Atalanta er selvfølgeoig de flestes store favoritt, men når jeg hinter mot uavgjort er det ikke fordi cup nødvendigvis er cup, for det er det ikke nødvendigvis på samme måte i Italia som i Norge og England. Det handler mer om hva storklubbene gjør denne uka, etter de villeste seks måneder med fotball i historien. Man må rullere på spillerne, og sørge for å holde de beste friskest og raskest mulig i fire drøye måneder til.
  Atalanta stiller med andre ord ikke med sine aller beste i kveld, om vi skal tro italienske mediers antatte lagoppstillinger, men på motsatt banehalvdel ser det også ut som Cagliari tenker på samme måte, og lar et tilnærmet B-lag få kamptrening. Oppsummert, begge lag kommer til kamp med en innstilling utenfor rammen av vanlig ærgjerrighet og ambisjoner, hvilket fort kan bety at det kan lønne seg å satse på uavgjort etter ordinær tid. 
  Atalanta (3-4-1-2): Sportiello; Sutalo, Caldara, Djimsiti; Depaoli, Pessina, Freuler, Maehle; Malinovskyi; Muriel, Miranchuk
  Cagliari (4-3-2-1): Vicario; Zappa, Pisacane, Ceppitelli, Tripaldelli; Nandez, Oliva, Caligara; Ounas, Pereiro; Pavoletti
  Kampodds:
  Coolbet: 1,29 – 6,04 – 10,90
  Norsk Tipping: 1,25 – 5,50 – 7,80
  Unibet: 1,27 – 5,80 – 10,50
  Tips: U

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen