More

  Copa del Rey: Torsdagens tips!

  Real Sociedad – Real Betis
  Kl. 20:00
  Reale Arena
  TV: VG+
  Fullklaff på begge tipsene i går, da både Rayo Vallecano og Valencia tok seg videre til semifinalene. Vi håper selvsagt at gevinstene renner inn også i kveld, når det er duket for noen skikkelige godbiter.
  Real Sociedad har vært i veldig svak form over lang tid nå, og har bare én seier å vise til i La Liga de siste tre månedene. I ligarunden før det lille avbrekket, klarte de bare 0-0 hjemme mot bunnlaget Getafe. La Real har imidlertid gjort det godt i cupen de siste årene, og vant sågar 2019/20-utgaven, deres første trofé siden 1987. Denne sesongen har de avansert til kvartfinalen gjennom Panaderia (4-0), Zamora (3-0), Leganés (3-2) og Atlético Madrid (2-0). Martín Zubimendi og Ander Barrenetxea er viktigste fravær i kveldens oppgjør.
  Real Betis har sjarmert mang en nøytral supporter denne sesongen, også undertegnede. Nabil Fekir har vært den beste spilleren i La Liga som ikke heter Vinícius eller Karim Benzema, og er i sitt livs form. Ligger på en flott tredjeplass i ligaen, og forrige runde feide de Espanyol av banen med 4-1. Alicante (4-0), Talavera (4-2 etter ekstraomganger), Real Valladolid (3-0) og Sevilla (2-1) har måttet vike for Real Betis i denne sesongens Copa del Rey. Claudio Bravo og Martín Montoya er skadet.
  Vårt Tips: Vi har troen på en jevnspilt affære, og denne kan fort gå til ekstraomganger. Vi prøver U-en og dermed ekstraomganger til 3,67 hos Coolbet.
  Athletic Bilbao – Real Madrid
  Kl. 21:30
  San Mamés
  TV: VG+
  Athletic Bilbao har vunnet Super Copa i 2015 og 2021, men i denne turneringen har de ikke gått til topps siden 1984. Får det selvsagt knalltøft her når de skal bryne seg på det som har vært Spanias beste lag denne sesongen. Los Leones ble det første laget som slo Rayo Vallecano på hjemmebane denne sesongen, med 1-0-seieren i forrige runde. I Copa del Reys åttedelsfinale avanserte de på dramatisk vis da Barcelona ble slått ut etter ekstraomganger med 3-2. Oihan Sancet, Unai Vencedor og Asier Villalibre mangler med skader for baskerne.
  Real Madrid har etter en formidabel høst endelig begynt å vise svakhetstegn. Kun to av de fem siste i La Liga har endt med triumf, og dermed har avstanden til Sevilla krympet til fire poeng. Forrige runde lå de under 0-2 hjemme mot Elche, men kom tilbake og fikk med seg 2-2 på overtid. Real Madrid måtte også ha ekstraomganger for å slå ut nettopp Elche i forrige cup-runde, men vant til slutt 2-1. Har veldig viktige fravær i Vinícius, Karim Benzema og Ferland Mendy.
  Vårt Tips: Real Madrid stiller vesentlig svekket på topp, og dermed tror vi det kan være duket for en aldri så liten cup-skrell. Vi prøver H-en til 3,08 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen