More

  Copa del Rey: Storkamp på Camp Nou

  Kvartfinaler denne uken.

  • Barcelona – Real Sociedad
  • Onsdag kl. 21:00
  • Camp Nou, Barcelona

  Fotballen ruller ufortrødent videre i Spania, og denne uken er det duket for kvartfinaler i Copa del Rey. Det er atskillig å se frem til, og allerede i kveld får vi en real godbit når Alexander Sørloth og Real Sociedad gjester selveste Barcelona på Camp Nou.

  Barça har vært bortimot utilnærmelige i La Liga denne sesongen, og høstens tap i El Clásico er katalanernes eneste tap i ligasammenheng. De har allerede sikret seg ett trofé denne sesongen også, da Supercopa ble vunnet for noen uker siden på bekostning av nettopp Real Madrid i det som var en strålende gjennomført finale av Xavis mannskap.

  Og de har også plukket med seg resultater i La Liga de siste ukene, selv om det har vært litt å hente på prestasjonene. I helgen dro man i land en knepen 1-0-seier hjemme mot Getafe, og Barça måtte klare seg uten suspenderte Robert Lewandowski. Stjernespissen har fremdeles én kamp igjen av La Liga-karantenen, men polakken er klarert for cupspill, og stiller dermed trolig på topp når Real Sociedad møter opp i byen i kveld.

  Real Sociedad ankommer Camp Nou i strålende form, og har vunnet de fem siste i La Liga. Det har propellert dem opp på tredjeplass på tabellen, og har gitt seg selv en alle tiders mulighet til å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League. Som om ikke det er nok, er også Mikel Oyarzabal tilbake i slag, og er på god vei til å finne formen han hadde før det lange skadeavbrekket. For sikkerhets skyld er også Alexander Sørloth i kanonform; Nordmannen har scoret i de fem siste i La Liga, men nordmannen gikk målløs av banen i forrige cuprunde, i 1-0-seieren over Mallorca.

  Barcelonas vei til kvartfinalen

  Intercity – Barcelona 3-4 e.eo.
  Ceuta – Barcelona 0-5

  Real Sociedads vei til kvartfinalen

  Logroñes – Real Sociedad 0-1
  Real Sociedad – Mallorca 1-0

  Skader

  Barcelona stiller skadefritt til kveldens storkamp. Real Sociedad må unnvære Mikel Merino, Ander Guevara, Andoni Gorosabel, Mohamed Ali Cho og Jon Pacheco. I tillegg er Alex Sola og Martín Merquelanz usikre.

  Tipset

  • Barcelona vinner med ett mål
  • Odds: 3,75 (Coolbet)

  Dette tegner til å bli tett og jevnt mellom to gode lag i form. Hjemmebanefordel og styrkeforhold tilsier at Barcelona drar dette knepent i land.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen