More

  Copa del Rey: Rayo Vallecano – Real Betis

  Rayo Vallecano – Real Betis
  Onsdag kl. 21:00
  Vallecas
  TV: VG+
  Vi har kommet til semifinalene i den spanske cupen, og første oppgjør spilles i kveld. Semifinalene går over to oppgjør med returmatch om tre uker. Først ut er Rayo Vallecano og Real Betis.
  Vertene har vært et av de bedre hjemmelagene i Europa denne sesongen, men i forrige hjemmematch røk de på sesongens første tap på eget gress da Athletic Bilbao ble for sterke. Rayo Vallecano er uten seier på de fire siste i La Liga, der det bare har blitt ett poeng. Betraktelig bedre form i Copa del Rey, men så har motstanden heller ikke vært av samme kaliber.
  Rayo Vallecano er bare tre kamper unna klubbens aller første trofé i deres snart 98 år lange historie. Los Franjirrojos har kommet til semifinalen i cupen kun én gang tidligere, i 1981/82-sesongen. Skulle de ende opp med et La Copa-trofé denne sesongen, vil det utvilsomt være Rayos største bragd noen sinne. 
  Skader: Cabrera, Pozo, Merquelanz. 
  Rayo Vallecanos vei til semifinalen
  Guijuelo – Rayo Vallecano 1-1 (videre på straffer)
  Bergantiños – Rayo Vallecano 1-3
  Mirandés – Rayo Vallecano 0-1
  Girona – Rayo Vallecano 1-2
  Rayo Vallecano – Mallorca 1-0
  Real Betis ligger på en flott 3. plass i La Liga, men i helgens runde gikk de på et noe overraskende hjemmetap da de røk 0-2 mot Villarreal. Det var sjette gangen denne sesongen at de gikk av banen uten å score mål, men likevel er det bare Real Madrid som har scoret flere mål i Spania enn Betis denne sesongen. 
  I motsetning til Rayo Vallecano, har Real Betis løftet Copa del Rey-trofeet to ganger tidligere, i 1977 og 2005. Det gjør imidlertid ikke fansen til Los Verdiblancos noe mindre sultne etter en tittel, og har en ypperlig anledning denne sesongen, all den tid Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid og Sevilla alle er slått ut. I åttedelsfinalen slo de ut nettopp Sevilla, et cupoppgjør som måtte spilles i to akter på grunn av at Sevillas Joan Jordán ble truffet av en gjenstand som ble kastet fra tribunen.
  Skader. Joaquin, Bravo, Montoya
  Real Betis´ vei til semifinalen
  Alicante – Real Betis 0-4
  Talavera – Real Betis 2-4 etter ekstraomganger
  Real Valladolid – Real Betis 0-3
  Real Betis – Sevilla 2-1
  Real Sociedad – Real Betis 0-4
  Tipset
  Vi tror det blir tett og jevnt, slik det ofte blir i slike kamper som spilles over to oppgjør. Real Betis har mange mål i seg, men vi prøver likevel U-en til 3,25 hos Unibet. Under 2,5 kan også forsøkes til 1,72 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen