More

  Copa del Rey: Onsdagens tips!

  Rayo Vallecano – Mallorca
  Kl. 20:00
  Estadio de Vallecas
  TV: VG+
  Det er duket for kvartfinaler i Copa del Rey denne uken, og to av dem spilles i kveld. Rayo Vallecano gikk på sitt første hjemmetap i ligaen for sesongen, da de røk 0-1 i runden før vinterpausen. Rayo har imidlertid hatt en strålende sesong siden comebacket til La Liga, og ligger på en flott 8. plass. I cupen måtte de ha straffesparkkonkurranse for å ta seg forbi Guijuelo i første runde, men har siden fått en relativt billig reise i de påfølgende rundene mot Bergantiños, Mirandés og Girona. Rayo stiller så å si skadefritt, langtidsskadde Martin Merquelanz er eneste unntaket.
  Mallorca rykket også opp til La Liga i forkant av denne sesongen, men har hatt en langt tyngre sesong enn kveldens verter. Mallorca ligger helt nede på 17. plass, kun to poeng over nedrykksstreken. De har tapt fire strake i La Liga, og forrige ligatriumf kom for to måneder siden, da de slo selveste Atlético Madrid på bortebane. I cupen har det blitt avansement på bekostning av Gimnástica, Llanera, Eibar og Espanyol. Mallorca må unnvære Iddrisu Baba, Dominik Greif og Antonio Rallo. Kun sistnevnte er imidlertid fast inventar på laget.
  Vårt Tips: Hjemmesterke Rayo Vallecano får et naturlig tips her, og vi prøver H-en til fine 1,91 hos Coolbet.
  Valencia – Cádiz
  Kl. 21:00
  Mestalla
  TV: VG+
  Valencia-fansen har grunn til å glede seg til kveldens oppgjør, for de kan for første gang se sine to nye signeringer i aksjon. Stortalentene Ilaix Moriba og Bryan Gil har kommet på lån ut sesongen fra henholdsvis  RB Leipzig og Tottenham. Los Che stiller også svært revansjesugne til kveldens oppgjør, etter at de tapte forrige ligarunde mot Atlético Madrid 2-3. Der ledet de 2-0 til pause og slapp inn to mål i ekstraomgangene. Har tre viktige fravær i Gabriel Paulista, Omar Alderete og Jasper Cillessen.
  Cádiz har fått ny trener, og i forrige runde fikk Sergio sin første triumf som Cádiz-sjef etter at de vant det meget viktige bunnoppgjøret mot Levante 2-0. Det tok Los Piratas opp på 18. plass, kun to poeng bak Mallorca over streken. De har faktisk holdt nullen i alle sine cup-kamper hittil, men i åttedelsfinalen måtte de ha straffekonk for å slå ut Sporting Gíjon. Fali og Alberto Perea er skadet for gjestene.
  Vårt Tips: Også her er vertskapet naturlige favoritter, selv om vi gjerne skulle sett en enda litt høyere hjemmeodds enn Coolbets 1,57.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen