More

  Copa del Rey: Klart for Derbi Madrileño

  Nok et Derbi Madrileño venter når Madrid-fiendene Atlético og Real barker sammen i Copa del Rey.

  Copa Del Rey
  Copa Del Rey: Klart For Derbi Madrileño 4

  Det er langt ifra utenkelig at managerne Diego Simeone og Carlo Ancelotti vil bli lei av å se hverandre i disse ukene, til tross for at de bor nære hverandre og stadig møter hverandre på fritiden.

  For kveldens Derbi Madrileño er nemlig det andre av tre innbyrdes møter på bare noen uker. Forrige uke møttes Madrid-naboene i Supercopa, der Real Madrid trakk det lengste strået på ekstraomganger i semifinalen. 4. februar møtes duellantene til ligaoppgjør på Santiago Bernabéu, men i kveld er det Copa del Rey som gjelder, og åttedelsfinalen på Civitas Metropolitano.

  – Vi vil spille mye bedre

  Atlético fikk fornyet tro på at det er mulig på slå storebror Real da de vant 3-1 i høstens ligamøte i september på deres egen hjemmebane. Álvaro Morata storspilte i det oppgjøret og scoret to av målene, og i 3-5-tapet i Supercopa-semien forrige uke var det Antoine Griezmann sin tur til å bli tomålsscorer. Diego Simeone rår dermed over angripere som vet hvordan de skal trenge igjennom Real-forsvaret, og Atléti-sjefen håper og tror på revansje for semifinale-tapet i kveld.

  Copa Del Rey
  Copa Del Rey: Klart For Derbi Madrileño 5

  – De spilte veldig bra, spesielt i mellomrommene vi ga fra oss. Der er de farlige, og har vi ikke kontroll, blir det vanskelig å vinne. De vinner ikke på grunn av flaks, det er de for gode til. Men, vi spilte uavgjort mot dem etter 90 minutter, og nå er vi på hjemmebane. Jeg er sikker på at vi vil spille mye bedre denne gangen, sier Los Colchoneros-sjefen på onsdagens pressekonferanse.

  – Tøffere denne gangen

  Real Madrid ankommer altså løvens hule som ferske Supercopa-mestere, men vil ikke møte et Atléti-lag oppstilt som æresvakter – det har Diego Simeone fastslått ikke vil være aktuelt. Om det tenner gnisten som skal til for at Real slår sin byrival for 117. gang, gjenstår å se. Det gjenstår å se om Los Blancos faktisk trenger en ekstra gnist, for Carlo Ancelottis mannskap er i strålende form om dagen.

  Copa Del Rey
  Copa Del Rey: Klart For Derbi Madrileño 6

  De har faktisk ikke tapt siden ligamøtet på denne banen i slutten av september, en rekke som nå teller 21 kamper. De puster ligaleder Girona i nakken i La Liga, og har allerede sikret seg sesongens første trofé i form av Supercopa, som ble vunnet forrige helg. Selvtilliten i det stjernespekkede mannskapet er dermed på topp før kveldens Copa del Rey-oppgjør, men den italienske tittelgrossisten Ancelotti forventer en tøff test mot Atlético.

  – Atlético er en topp motstander og et veldig godt lag. Det viste de i Supercopa, der matchen var veldig jevn. Vi forventer at det vil bli enda tøffere på torsdag, for det er på deres hjemmebane og de er veldig sterke der. Det er en kamp mellom to lag som er i god posisjon til å vinne Copa del Rey med seier. Det gjør kampen enda større, mener Ancelotti.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,70
  • U 3,55
  • B 2,40

  Skader

  Reinildo er på landslagsoppdrag for Atlético, mens Thomas Lemar og Pablo Barrios er usikre. Real Madrid må unnvære David Alaba, Lucas Vázquez, Éder Militão og Thibaut Courtois.

  Tipset

  Atlético var uhyre nære ved å slå storebror Real forrige uke, og har hjemmebanefordelen i kveld. Vi tror den blir avgjørende, og at de avanserer til kvartfinalen i løpet av 90 minutter til OK odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen