More

  Copa del Rey: Hvor smeller bomben i kveld?

  Nye storlag kan ryke ut.

  Tredje runde av Copa del Rey, den spanske cupen, er godt i gang. Runden startet i går, og ikke mindre enn tre La Liga-lag måtte slukøret konstatere om at drømmen cup-trofé er over for denne gang, på bekostning av lag fra lavere divisjoner. Getafe og Rayo Vallecano tapte henholdsvis 2-3 og 0-2 mot Segunda-lagene Levante og Sporting Gíjon. Førstnevnte er kanskje ikke tidenes største cupbombe, all den tid Levante spilte La Liga så sent som forrige sesong, og ligger på tredjeplass i Segunda denne sesongen.

  Men, den største cupbomben i går ble servert av Primera División-laget Ceuta. Laget ligger på desidert sisteplass, 20. plass, i det som er spansk 2. divisjon, og slo laget som ligger like sist i La Liga, Elche, 1-0 på hjemmebane.

  I tillegg måtte Real Madrid slite atskillig mer enn forventet og klarte bare 1-0 mot lille Cacareño, der Rodrygo ble matchvinner. Så gjenstår det å se hvor og om det smeller i kveld. Sevilla er, som vi vet, i dyp trøbbel i La Liga og skal ut mot Linares Deportivo fra nivå tre. Pontavedra er et annet Primera-lag som skal opp mot La Liga-motstand, Mallorca. Atlético Madrid kan fort få trøbbel borte mot Segunda-laget Real Oviedo, mens Barcelona bør ha få problemer med å ta seg forbi vesle Intercity. Også Real Sociedad er store favoritter borte mot 2. divisjonslaget Logroñés.

  Her er kveldens største outsidere (odds fra Coolbet)

  Real Oviedo @ 8,00
  Linares Deportivo @ 9,70
  Logroñés @ 16,00
  Intercity @ 21,00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen