More

  Copa del Rey: Derbi Sevillano

  Til tross for at landet vårt er smått i gang med å åpne opp på ny, er det ingen grunn til å løpe til kranene riktig ennå. Lørdagens durabelige fotballmeny avsluttes nemlig med Sevilla-derbyet når Real Betis og Sevilla barker sammen i Copa del Rey.
  El Derbi Sevillano er beryktet for sin temperatur, og ingen av lagene kommer til å gi ved dørene når det skal gjøres opp om kvartfinalebillett i den spanske cupen. Sevilla har hatt et strupetak rundt sine erkefiender de siste sesongene, og har 5-1-0 mot Betis de siste sesongene. Høstens oppgjør endte også med en 2-0-seier til Sevilla etter scoringer av Marcos Acuña og et selvmål av Hector Bellerín.
  Real Betis var i flott form for noen uker siden og hadde fire strake ligaseirer, men siden har Los Verdiblancos vært på en nedadgående kurve. Det har blitt kun ett poeng de siste tre kampene, og det kom forrige helg da det ble 1-1 borte mot Rayo Vallecano. Likevel beholder de tredjeplassen i La Liga, der de ligger ti poeng bak kveldens motstander. I cupen har de tatt seg videre på bekostning av Alicante, Talavera og Real Valladolid.
  Sevilla derimot, er i strålende form og har 5-1-0 på sine seks siste i ligaen. De har for alvor tatt opp jakten på Real Madrid, og er bare fem poeng bak ligalederen med én kamp mindre spilt. De har gravet frem 1-0-seirer i sine to siste oppgjør mot bunnlagene Cádiz og Getafe, men i cupen har de haltet seg videre. Mot Córdoba måtte de ha ekstraomganger og i den påfølgende runden mot Andratx måtte det straffesparkkonkurranase til for å sikre avansement. Forrige runde fikk de en billigere reise med 2-0 mot Real Zaragoza. 
  Tipset
  Sevilla har hatt et godt tak på Real Betis de siste sesongene. Dermed blir Coolbets 2,92 på borteseier mest fristende her. Over 2,5 mål kan også være verdt et forsøk til 2,20.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen