More

  Community Shield: Skadeplaget «showkamp»

  Det dukes for Community Shield på Wembley, i år for fulle tribuner. Kampene mellom foregående sesongs Premier League-mester og den regjerende FA-cupmesteren er ikke av det viktigste, men fungerer i det minste som et årlig startskudd for Premier League-sesongen.
  Manchester United (21), Arsenal (16) og Liverpool (15) er lagene med flest sølvfat i skapet, mens Manchester City nå er fremme i sin tredje finale siden 2018. Chelsea og Liverpool (etter straffer) ble slått i de to foregående, og de himmelblå er naturligvis favoritter også denne gang. Pep Guardiola må imidlertid klare seg uten noen viktige brikker i ettermiddag.
  Kevin de Bruyne og Phil Foden er begge ute med skader, mens rekordkjøpet Jack Grealish ikke er klar for å starte kampen. Den tidligere Villa-spilleren sitter imidlertid på benken, klar til å gjøre sin City-debut i løpet av kampen.
  Leicester har de senere år blitt en tungvekter i engelsk fotball. Premier League-mesteren fra 2016 har de siste to sesongene mistet topp 4 på målstreken, mens man forrige sesong sågar kunne feire sin aller første FA-cuptittel.
  Også Leicester kommer i dag svekket til kamp på landslagsarenaen. Forsvarskvartetten Wesley Fofana, Jonny Evans, James Justin og Timothy Castagne er alle ute med skadeproblemer. Også Brendan Rodgers kan imidlertid vise frem potensielle debutanter i dag. Patson Daka, Boubakary Soumare og Ryan Bertrand antas alle å få spilletid.
  Avspark på Wembley tas 18.15

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen