More

  CL-runden: Skadeskutt Liverpool i Battle of Britain II

  Mens 18:45-kampene går sin gang mer eller mindre i dette øyeblikk, skal vi se litt nærmere på hva som skal skje i Champions League senere i kveld.

  På mektige Ibrox tar Rangers imot Liverpool, på jakt etter revansje fra forrige ukes fortjente 0-2-tap på Anfield. Det var en sjelden opptur for Jürgen Klopps mannskap, et mannskap som ble atskillig redusert i søndagens fortjente 2-3-tap for Arsenal.

  Trent Alexander-Arnold, Luis Díaz og Joël Matip forlot alle Emirates med større og mindre smeller, og det gikk verst utover for colombianske Díaz, som må belage seg på mellom seks til åtte uker på sidelinjen med en kneskade. Det ble også klart at både Arnold og Matip misser både kveldens returmøte med Rangers, samt helgens tungvektpoppgjør mot Manchester City.

  Liverpool kan heller ikke lene seg på noen garantier for å avansere i Champions League, så en seier i Skottland er nødvendig for å ha kontroll på egen CL-skjebne, til tross for at de står med to strake seirer i denne turneringen på bekostning av Ajax og Rangers. Skottene kan spille på seg et ørlite håp om avansement hvis de vinner i kveld, men har tapt alle sine tre innledende CL-runder.

  Toppkamp på Camp Nou

  Et annet lag med kniven på strupen i denne turneringen, er Barcelona. Katalanerne har vært bunnsolide i La Liga denne høsten, og topper den spanske toppdivisjonen etter åtte runder og kun ett, fattig baklengsmål. Det har gått atskillig tyngre i Champions League, der de har bare 5-1-seieren mot kasteballen Victoria Plzen å vise til så langt. Xavis menn var uheldige som dro hjem fra Milano med null poeng i forrige ukes 0-1-tap mot Inter, der både sjansesløseri og utrolige VAR-avgjørelser stod i fokus. Forvent et revansjesugent Barcelona, som vi også dekker fyldig i vår eksklusive preview.

  Kan noen ta igjen Brügge?

  I gruppe B har belgiske Club Brügge fått en fantastisk start på gruppespillet med tre av tre mulige seirer, og belgierne har sågar til gode å slippe inn mål før kveldens tidlige avspark på Cívitas Metropolitano mot Atlético Madrid. Brügge er den største sensasjonen i høstens turnering, og mot alle odds virker det nå å bli et bikkjeslagsmål om hvilke av de tre andre lagene i gruppa som skal slå følge med belgierne til utslagsrundene. Leverkusen og Porto er to av disse, og de står ansikt til ansikt på BayArena senere i kveld. Begge lag står med tre poeng hver, og forrige uke endte det med 2-0-seier til Porto på Estádio do Dragão. Vi serverer deg rikelig med stats og forhåndsanalyse til også dette oppgjøret.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen