More

  CL-runden: Dejlig å være norsk i Danmark

  Det er så definitivt mye å glede seg til når den 4. Champions League-runden sparkes i gang i kveld. Og Pep Guardiolas fremadstormende Manchester City er ute etter å forlenge sin perfekte start på høstens Champions League-sesong når de tar den relativt korte turen til den danske hovedstaden for å bryne seg på FCK.

  Erling Braut Haaland gjorde kort prosess med danskene da lagene møttes i det omvendte møtet på Etihad forrige uke, og scoret to av Citys fem mål i 5-0-triumfen, og Guardiola kunne da tillate seg å ta nordmannen av til pause for å stille uthvilt til ny PL-runde i helgen som gikk. Dermed er nordmannen oppe i spinnville 28 mål i Champions League på bare 22 matcher, en statistikk det strengt tatt er vanskelig å ta innover seg.

  Bookmakerne er derfor svært forsiktige med å dele ut enorme summer på Haaland-scoringer i denne turneringen, og Coolbet har i skrivende stund bare 1,35 i odds på at oksen fra Bryne scorer i kveld. At han scorer minst to fås imidlertid til 2,55 ganger innsatsen, og kan være et interessant spill for den som har lyst til å gjøre kvelden litt ekstra spennende.

  Flomlysene i Paris

  Samtidig, i den franske hovedstaden Paris, blir ryktene om at forholdet mellom PSG og Kylian Mbappé har kollapset fullstendig stadig mer høylytte. Stjernespissen signerte en monsterkontrakt med franskmennene i fjor sommer, men det synes mer og mer tydelig at Mbappé helst skulle ønske at han spilte fotball et annet sted. At mannen fremdeles er et spektakulært skue på en fotballbane er det imidlertid ingen tvil om, og PSGs hjemmeoppgjør mot Benfica kan derfor være vel verdt å få med seg. Dette er tross alt turneringen som Mbappés rekkekamerater Neymar og Lionel Messei lever og ånder for. Og under flomlysene i Paris, pleier gjerne stjernetrioen å hente frem sitt aller, aller beste.

  Chelsea trenger et resultat i Milano

  Gruppe E synes i øyeblikket og være vidåpen, og ett feilskjær kan vise seg å bli fatalt. Chelsea vant en ekstremt viktig seier mot AC Milan forrige uke, som tok londonerne opp til andreplass i gruppa. Engelskmennene står imidlertid med samme poengsum som italienerne før avspark på San Siro i kveld, så Graham Potters mannskap er nødt til å få med seg et godt resultat i Milano for å den videre CL-skjebnen i egne hender. AC Milan brukte dessuten helgen på å spille på seg massevis av selvtillit med 2-0-seieren over Juventus i Derby d´Italia, men ha også i bakhånd at Rossoneri har vunnet bare én av sine syv siste hjemmekamper i Champions League.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen