More

  CL-oppsettet er klart!

  Champions League-trekningen er nettopp unnagjort og det er mye moro å se frem imot denne høsten.
  I gruppe A har tapende finalist Liverpool fått en rimelig grei oppgave med Ajax, Napoli og Rangers. Langt mer åpent i gruppe B der flere lag ser mulighet til å avansere. Gruppe C er naturlig nok allerede nå omdømt til “dødens gruppe” med Bayern München, Barcelona og Inter. Robert Lewandowski mot Bayern München er naturligvis overskriften der. 
  Gruppe D ble av onde tunger tidlig omdøpt til “HÆ?`Dette ser jo ut som en Europa League-gruppe”. Med Frankfurt, Tottenham, Sporting CP og Marseille har vi uansett fire lag som nok alle ser gode muligheter for å sikre seg sluttspillplass!
  Milan og Chelsea blir de store forhåndsfavorittene i gruppe E mens Real Madrid og RB Leipzig er det samme i gruppe F. FC København fikk en tung oppgave i gruppe G der Erling Braut Haaland nærmest som bestilt skal opp mot gamle lagkamerater i Borussia Dortmund. Til slutt skal PSG og Juventus gjøre opp om gruppeseieren i gruppe H.
  Avspark er 6. september og samme dag kommer vi i Tipsbladet naturligvis ut med vår store Champions League-spesial! Husk dermed å bestille ditt abonnement allerede i dag, første måned er fortsatt gratis hvis du bruker denne linken: tinyurl.com/Tipsabo

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen