More

  CL: Kveldens høydepunkter

  Den femte Champions League-runden avsluttes i kveld, og mens flere lag allerede er klare for utslagsrundene, er det lag i poengnød som entrer sine respektive gressmatter i kveld.

  Club Brügge – FC Porto kl. 18:45

  Den belgiske talentfabrikken har vært Champions Leagues største sensasjon denne høsten, og er allerede klare for utslagsrundene etter bare fire kamper. Det hadde gitt gode penger da de ble trukket opp av ballen sammen med storheter som Porto og Atlético Madrid. Portugiserne trenger en seier her for å holde Atlético på armlengdes avstand i kampen om andreplassen bak belgierne, og Brügge vant høyst imponerende det omvendte oppgjøret i Porto hele 4-0. Der scoret blant annet norske Antonio Nusa sitt første og hittil eneste Champions League-mål.

  FC Barcelona – Bayern München kl. 21:00

  Barcelona er langt på vei ute av dansen om en billett til åttedelsfinalen, og er avhengig av at Inter snubler mot vesle Plzen for å ha noen som helst mulighet. Samtidig er de nødt til å slå Bayern München på Camp Nou i kveld. Barca var til dels uheldige som tapte det første møtet på Allianz Arena, der Robert Lewandowski sløste usedvanlig med mulighetene i sin retur til Bavaria. Bayern er allerede klare for utslagsrundene, men har garantert ikke noe imot å vise Xavi og Barcelona at de fremdeles har et stykke opp til den ytterste verdenseliten.

  Ajax – Liverpool kl. 21:00

  Liverpool tok et langt skritt mot åttedelsfinale med 7-0-seieren mot Rangers i forrige runde, og 2-1-triumfen mot nederlenderne i andre gruppespillrunde, har også hjulpet scouserne til å sette dem i en flott posisjon. Ett poeng på Johan Crujff Arena vil gjøre jobben her. Sliter imidlertid voldsomt med skader. Luis Díaz, Diogo Jota, Joël Matip, Naby Keïta og Arthur Melo er alle uaktuelle for Jürgen Klopp, og Ajax værer en minneverdig triumf i heksegryta i Amsterdam. Ajax har full kontroll på tingenes tilstand i hjemlig serie, mens Liverpool trøbler voldsomt i Premier League.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen