More

  City ønsker seg Kovacic

  Mauricio Pochettino har ryddejobb å gjøre i Chelsea, og et knippe spillere er ønsket av toppklubber. Mateo Kovacic sies å være ønsket av Manchester City, mens Mason Mount sågar sies å ha kommet til enighet om personlige betingelser med Manchester United. I tillegg har som kjent Joao Felix forlatt klubben etter sitt låneopphold, og angriperen kan nå ende opp med nytt Premier League-lån – denne gang i Newcastle.

  City Ønsker Seg Kovacic Mason Mount
  City Ønsker Seg Kovacic 5

  Også i Leeds skal det ryddes i stallen etter nedrykket, og Willy Gnonto er spilleren som drar størst interesse. Flere klubber i Premier League- og Serie A har stilt seg i kø.

  Atskillige managere har blitt koblet med Tottenham, og i dag er det altså Celtic-boss Ange Postecoglou som sies å være førstevalget. I morgen kan det være en annen.

  Youri Tielemans har vinket farvel til lagkameratene i Leicester. Den 26-årige midtbanespilleren fullførte kontrakten på King Power Stadium, men måtte altså tåle nedrykk i sin avskjedssesong. Arsenal er av klubbene som det siste halvåret har blitt koblet til spilleren.

  City Ønsker Seg Kovacic Youri Tielemans
  City Ønsker Seg Kovacic 6

  Manuel Ugarte er på alles lepper, og Sporting-spilleren har de siste ukene blitt koblet med alt som kan krype og gå av storklubber. I dag er det Chelsea som sies å være favoritt til å sikre seg midtbanespilleren. Jeg husker ikke i farta hvem som var favoritt i går, men tipper Liverpool eller Arsenal i morgen.

  Jeg har ventet på rykter om Benjamin Pavard de siste dagene, men når engelske tabloider ikke får ut fingeren, så får jeg lage det selv. Den franske høyrebacken takket tidligere denne uken nei til ny kontrakt med Bayern München, og det er jo da veldig naturlig at den franske landslagsspilleren kobles til Liverpool. Spesielt når han også kan bekle stopperposisjon.

  Manchester United står klare til å kvitte seg med Harry Maguire, og West Ham meldes interessert i midtstopperen.

  City Ønsker Seg Kovacic S46 Conor Coady Everton 1
  City Ønsker Seg Kovacic 7

  Conor Coady har fullført sitt låneopphold i Everton, og er nå tilbake i Wolves. Nyopprykkede Sheffield United meldes å kunne bli neste stopp.

  Jonjo Shelvey meldes på vei bort fra Nottingham Forest, bare måneder etter å ha blitt hentet fra Newcastle. Forest-boss Steve Cooper står foran mektig ryddejobb med en stall som teller 30 mann.

  Jonjo Shelvey
  Tilbake I Varmen: Jonjo Shelvey Har Stått Over Siste To Premier League-Kampet, Men Meldes Nå Tilbake I Varmen

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen