More

  City herjet

  Tungvekstmøtet i Champions League mellom Manchester City og Bayern München endte med knusende hjemmeseier til de himmelblå. Det endte til slutt 3-0, men bare en opplagt Yann Sommer i Bayern-buret forhindret enda flere City-scoringer.

  Rodri åpnet ballet med en suser i krysset fra langt hold, før Bernardo doblet ledelsen – på pasning fra Erling Braut Haaland. Det skulle komme en tredje scoring, og denne gang var nordmannen selv sist på ballen. Haaland står dermed med 45 scoringer i alle turneringer denne sesongen, mer enn noen annen Premier League-spiller før ham.

  Større ledelser har blitt innhentet i Championship, men liten tvil om at City nå har ett og et halvt ben i semifinale. Dette var tross alt Bayerns største nederlag i Champions League siden de tapte med samme siffer mot PSG i Paris i 2017.

  I kveldens andre kvartfinale endte det med 2-0-seier til Inter, borte mot Benfica. Nicolò Barella gjorde 1-0 kort tid etter pause, før Romelu Lukaku doblet ledelsen fra straffemerket da ti minutter sto igjen å spille av ordinær tid.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen