More

  Chelsea leter atter en gang ny manager

  Chelsea-manager Mauricio Pochettino har forlatt klubben etter bare én sesong på Stamford Bridge. 52 år gamle Pochettino tok over Chelsea 1. juli, og signerte en toårskontrakt med mulighet for forlengelse med ytterligere ett år.

  Argentineren var under press etter en skuffende første halvdel av sesongen, men en serie på fem seire på rad mot slutten av sesongen sikret en sjetteplass i Premier League. Klubben var også tapende finalist i ligacupen, mens det ble stopp i semifinalen i FA-cupen.

  -Takk til eierne og sportsdirektørene for muligheten. Klubben er nå godt posisjonert for å fortsette fremgangen i Premier League og Europa i årene som kommer, sier Pochettino i kveld.

  Les også: Southgates foreløpige EM-tropp

  Syvende Chelsea-manager på seks år

  Pochettino var hovedstadsklubbens sjette permanente manager på fem år, etter oppsigelsene av Thomas Tuchel og Graham Potter, som førte til at Frank Lampard tok over på midlertidig basis mot slutten av 2022-23-sesongen.

  Premier League: Vincent Kompany, Burnley Til Chelsea?
  Chelsea-Aktuell: Vincent Kompany, Burnley

  Klubben vil nå søke etter en syvende manager på seks år, og ryktene går tidlig mot Ipswich-manager Kieran McKenna, Sportings Ruben Amorim og Burnleys Vincent Kompany. Sistnevnte Clarets-boss skal også være på blokka i Bayern München. Forøvrig er jo Roberto de Zerbi ledig på markedet, om The Blues vil gjøre nytt forsøk på en tidligere Brighton-boss.

  Trenere Jesus Perez, Miguel d’Agostino, Toni Jimenez og Sebastiano Pochettino har også forlatt Stamford Bridge i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen