More

  Championship: Ny serieleder og målshow

  Leicester er tilbake på tabelltoppen i Championship i det som ble en særs målrik runde enkelte steder.

  Jamie Vardy leverte det som bare kan defineres som en perfekt straffe da Leicester slo Bristol City 1-0 på King Power Stadium da han etter 67 minutter fikk muligheten fra ellevemeteren. Siden Preston bare klarte 1-1 borte mot Rotherham var dermed Vardys scoring nok til å sende laget på topp, men bare på bedre målforskjell.

  Men bare litt dårlige målforskjell bak på Championship-tabellen ligger Ipswich Town. De leverte en ny festkamp av det målrike slaget da de slo Blackburn Rovers 4-3 hjemme på Portman Road. Harry Clarke hadde scoret for begge lagene da det etter timen stod 3-3 etter at gjestene hadde hentet opp 3-1, men ti minutter før slutt fikk Massimo Luongo lagt til rette fra 16-meteren og leverte en scoring i lengste kryss som fikk hjemmefans – og spillere – til å gå av hengslene.

  Kieran McKenna sitt mannskap har vunnet 20 av 23 kamper siden februar, noe som gir en vinnprosent på 87%. Det lukter det faktisk litt Premier League-takter av.

  Leeds imponerte også i sitt hjemmemøte med Watford. Til slutt løsnet det helt for de hvite som vant 3-0 etter scoringer av Joel Piroe, Sam Byram og debutmålet til Jaidon Anthony. Hans mål og forarbeidet til dagens bestemann, Rutter, kan du se her.

  Plymouth sparte seg til fest

  Plymouth skapte overskrifter da manager Steven Schumacher sparte samtlige av hans fem faste angrepsspillere fra start i oppgjøret mot Bristol City i midtuken. Det virket som om planen slo til for fullt i dagens hjemmemøte mot formsterke Norwich. Plymouth fosset fra og stoppet ikke før det 4-0 til pause, blant annet etter to mål på overtiden. Med en andreomgang som endte 2-2 ble det til slutt elleville 6-2 for det nyopprykkede laget. En av spillerne som ble hvilt i midtuken var Morgan Whittaker. Han stod for tre av dagens scoringer, mens Finn Azaz også tegnet seg på scoringslisten. Scoringen til sistnevnte kan du nyte i sin helhet her.

  Endringer i bunn av Championship

  Southampton sliter tungt om dagen, og selv om Adam Armstrong sendte gjestene i ledelsen borte mot et Middlesbrough uten seier så langt, gikk det galt. Riley McGree banket inn 1-1 etter halvtimen før rutinerte Jonny Howson sikret Middlesbroughs første seier for sesongen i en fortjent seier. Michael Carrick la dermed både Sheffield Wednesday og Rotherham bak seg på tabellen.

  De kunne kanskje klatret over streken, men Swansea sikret seg også sesongens første seier i Championship da de banket bunnkollega Sheffield Wednesday 3-0 hjemme på Liberty Stadium. Jamal Lowe og Jerry Yates kom på scoringslisten og en lettet Michael Duff kunne se sine spisser sikre sesongens første. For gjestene ser dette rett og slett bare bekmørkt ut, som ventet.

  Resultater Championship

  • Birmingham 0-0 QPR
  • Ipswich 4-3 Blackburn
  • Middlesbrough 2-1 Southampton
  • Leicester 1-0 Bristol City
  • Leeds 3-0 Watford
  • WBA 0-0 Millwall
  • Plymouth 6-2 Norwich
  • Swansea 3-0 Sheffield Wednesday
  • Rotherham 1-1 Preston
  • Sunderland – Cardiff (Spille søndag)
  • Stoke – Hull (Spilles søndag)
  • Coventry – Huddersfield (Spilles mandag)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen