More

  Champions League: Haaland sikret City-triumf i 3-1-seier

  Erling Braut Haaland er tilbake på scoringskontoen i Champions League.

  Når Erling Braut Haaland går målløs av banen i fem strake kamper i en turnering, blir det naturligvis overskrifter. Særlig da, når turneringen er Champions League, men i kveld, onsdag, var nordmannen omsider tilbake på scoringslisten.

  HUSK AT NÅ KAN DU PRØVE OSS I FIRE UKER FOR FEM KRONER

  For etter at Manuel Akanji og Mechak Elia scoret hver sin gang for Young Boys og Man City, ble engelskmennene tildelt straffespark midtveis i andreomgang. Haaland var ikke akkurat iskald, men forsøket fra 11-meteren var akkurat godt nok til å overliste hjemmelagets keeper, og dermed var City i kontroll.

  Haaland
  Erling Braut Haaland Var “Nådeløs” Fra 11-Meteren Mot Young Boys.

  PSG vant greit

  Haaland så ut til å ha assistert Julian Álvarez til 3-1 bare minutter senere, men målet ble underkjent for en hands av Jack Grealish i forkant i angrepet. Like før slutt, stod nordmannen for kampens desiderte høydepunkt. På pasning fra eminente Rodri, limte City-spissen ballen i krysset med “feil” fot, og sørget dermed for at alle poengene ble igjen i Manchester.

  I Paris var det duket for toppkamp mellom to av gigantene i europeisk fotball mellom PSG og AC Milan, og det var franskmennene som trakk det lengste strået. Kylian Mbappé sendte vertene vakkert i føringen etter drøye halvtimen, før landsmann Randal Kolo Muani doblet ledelsen syv minutter etter pause. Kang In Lee fastsatte sluttresultatet til 3-0 like før slutt.

  Haaland
  Kylian Mbappé Sender Psg I Føringen Mot Milan.

  Dortmund best

  Newcastle har fått en god start på Champions League-eventyret etter uavgjort mot AC Milan og seier mot PSG, men i tredje gruppespillkamp mot Borussia Dortmund, ble alt så meget tyngre. Felix Nmecha scoret kampens eneste mål på St. James’ Park, og dermed gikk engelskmennene på sitt første tap i turneringen denne sesongen.

  Newcastle stanget og stanget mot et usedvanlig kompakt Dortmund-forsvar, som ikke akkurat har hatt defensiven som sin største styrke i hjemlige Bundesliga.

  Resultater Champions League – onsdag

  • Barcelona – Shakhtar Donetsk 2-1
  • Feyenoord – Lazio 3-1
  • Antwerpen – Porto 1-4
  • Young Boys – Man City 1-3
  • Celtic – Atlético Madrid 2-2
  • RB Leipzig – Røde Stjerne 3-1
  • PSG – AC Milan 3-0
  • Newcastle – Borussia Dortmund 0-1

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen