More

  Cardiff – Reading

  Ny deilig fotballweekend på menyen, og første godbit fra engelsk liga kommer i kveld – når nedrykkstruede Cardiff får besøk av Reading.

  Cardiff – Reading
  Cardiff City Stadium
  Fredag 21.00

  *Full preview, odds og analyser for alle kamper i de store europeiske ligaene finner du som alltid i Tips Weekend. Nytt nummer i salg i dag, og første måned er gratis!

  Så har endelig Cardiff vunnet en fotballkamp igjen. Etter 14 strake uten seier snudde det da Birmingham ble slått 2-0 i midtuka. I kamp med få sjanser falt avgjørelsen gjennom sene scoringer av Perry Ng og Callum Robinson, som ga Sabri Lamouchi en første triumf som Bluebirds-manager. Styrket tidligere i uken stallen med tidligere Ipswich- og Palace-angriper Connor Wickham, som fikk sin debut som innbytter. Inge nye skader i Cardiff-troppen, men Ebou Adams og Jamilu Collins er fortsatt ute. Bare fire seirer, og syv tap, fra første 16 hjemme foran egne fans.

  Andy Carroll spilte hovedrollen da Reading, på bekostning av Rotherham, tok sin første seier i 2023. Tidligere Liverpool-spiller Lee Peltier sendte The Millers i føringen, men Carroll steg til værs og stanget inn utlikningen. Carroll sto også bak seiersmålet med atter en tung heading, som denne gang ble styrt i mål av Tyrese Fornah. Tre poeng, men Reading var forøvrig nest best i det meste. Lucas Joao, Ovie Ejaria, Dejan Tetek og Sam Hutchinson er skadet, mens i overkant mange gule kort og påfølgende suspensjon gjør at også Andy Yiadom er uaktuell i dag. Bare Huddersfield har plukket færre poeng på bortebane denne sesongen. 3 seirer og hele 11 tap er notert fra første 16 reiser.

  Odds fra Norsk Tipping:
  H: 1,92
  U: 3,15
  B: 3,60

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen