More

  Canada – Marokko

  Avsluttende kamper i gruppe F, og det er stor spenning for alle andre enn Canada. Gikk ut i hundre i åpningskampen mot Belgia, men Alphonso Davies’ straffebom skulle snart vise seg å bli avgjørende da Kroatia mot spillets gang scoret kampens eneste mål rett før pause. Dermed er koffertene pakket for retur hjem, men først akter man å revansjere seg. Har egentlig vist gode kvaliteter, men i begge kamper sluknet etter pause.

  I utgangspunktet et lettfattelig utgangspunkt for Marokko, som er videre fra gruppe F om de vinner eller spiller uavgjort mot Canada. Skulle det ende med tap kan det imidlertid raskt bli komplisert. Da er man avhengig av seier til ett av lagene i kampen mellom Kroatia og Belgia, mens også målforskjellen kommer inn i bildet om det skulle ende med kroatisk nederlag. Marokko har vært av VMs mest positive overraskelser, når de har tatt poeng fra Kroatia og slått Belgia 2-0. Tabelljumboen de møter i dag har imidlertid planer om å revansjere seg før de setter seg på flyet hjem.

  Canada – Marokko, statistikk

  • In 5 of the last 6 Canada matches the sum of goals was under 3.5
  • Canada have conceded in the last 4 matches in a row
  • Canada have scored in 5 of the last 7 matches
  • Canada have not won 3 of the last 4 matches
  • Morocco have not lost 35 of the last 37 matches
  • In 14 of the last 16 Morocco matches the sum of goals was under 3.5
  • In 4 of the last 5 Morocco matches the sum of goals was under 2.5
  • Morocco have not conceded in the last 5 matches in a row

  Canada – Marokko, tips

  Canada – Marokko

  Canada Form

  Canada har bare vunnet fire av sine siste ti, og i VM har det altså gått skeis. Målforskjellen fra de siste ti kampene viser 16-13. holdt nullen i tre av kampene.

  Marokko Form

  Marokko er ubeseiret fra sine siste tre, og fra siste ti har man vunnet seks og bare tapt én – med total målscore 16-6. Har overbevist stort i føørste to VM-kamper.

  VM, stillingen

  Enkle og greie forutsetninger for Marokko, som avanserer fra gruppespillet om de bare unngår tap. Enda enklere forutsetniger for det canadiske laget, som er utslått allerede før avspark.

  Canada – Marokko, lagoppstillinger

  Canada – Marokko, odds

  Over 2, 5 scoringer i seks av Canadas siste ti kamper, og i fire av siste ti for Marokko.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen