More

  Kamerun vs Serbia – Preview, beste odds og tips

  Kamerun og Serbia møtes til dyst på Al Janoub Stadium mandag, i deres andregruppespillkamp i dette verdensmesterskapet. Begge lag åpnet med tap i den første runden, så begge lag trenger tre poeng her, hvilket legger til rette for et fyrverkeri av en fotballkamp. Kamerun ligger nede på 43. plass på FIFA-rankingen, mens Serbia er ranket som nummer 21.

  Kamerun har et fjell å klatre for å ta seg videre til sluttspillet, med oppgjør mot Serbia og Brasil ventende. Ingen venter at afrikarnerne vil ta seg videre, mens Serbia vil ha gode muligheter med tre poeng her, men får en tøff konkurranse om avansementet av Sveits.

  Kamerun vs Serbia Stats

  • In the last 7 Cameroon matches the sum of goals was under 2.5
  • In the last 9 Cameroon matches the sum of goals was under 3.5
  • Cameroon have conceded in 9 of the last 11 matches
  • Cameroon have not won the last 4 matches in a row
  • Serbia have not lost 14 of the last 16 matches
  • Serbia have scored in 14 of the last 16 matches
  • Serbia have won the last 3 matches in a row while scoring more than 1.5 goals
  • Serbia have won 5 of the last 6 matches
  • In 3 of the last 4 matches Serbia played, both teams scored

  Kamerun vs Serbia Match – Vårt Tips

  Kamerun vs Serbia Preview

  Kameruns form

  Kameruns form er ikke all verden, med 1-1, 1-1 og 0-1 mot Jamaica, Panama og Sveits på de tre siste. Har også vunnet kun tre av sine siste ti i alle turneringer og fem av disse endte med tap. Scorer dessuten veldig lite mål, med bare syv fulltreffere på de siste ti, men holder brukbart stand bakover med bare ni baklengs. To av de siste ti har endt med rent bur.

  Serbias form

  Serbia fikk en god oppladning til VM, med 4-1 og 2-0 mot Sverige og Norge. I åpningskampen i VM ble imidlertid Brasil for sterke, og vant fortjent 2-0. Serbia har vunnet seks av de siste ti i alle turneringer, og tapt kun tre. Serberne har scoret hele 19 mål på disse ti kampene og sluppet inn 11. Dragan Stojkovićs mannskap har holdt buret rent tre ganger.

  Turneringsoverblikk

  Etter at begge lag åpnet med tap, trenger både Serbia og Kamerun tre poeng her for å ha en realistisk mulighet til å avansere til åttedelsfinalen, og dermed ligger det meste til rette for et dramatisk oppgjør. Kamerunerne er ganske klart den største underdogen i gruppa, mens Serbia nok vil føle seg skuffet om det blir exit allerede i gruppespillet.

  Cameroon vs Serbia Lineups

  Kamerun vs Serbia – Tippetips

  Kamerun har smålige 3-2-5 på sine siste ti, mens Serbia er i atskillig bedre form med 6-1-3.

  Kamerun og Serbia har møttes kun én gang tidligere, og det endte med over 2,5 scoringer og vel så det, all den tid det endte 4-3 til Serbia. Det har blitt scoret over 2,5 mål i fem av Serbias siste ti kamper, mens kun én av Kameruns siste 10 har endt med over 2,5.

  Serbia har scoret det første målet i seks av sine ti siste kamper, mens Kamerun kan vise tilsvarende ved kun tre anledninger. Vi blir litt overrasket om begge lag scorer her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen