More

  Bytter ut Blackburn med det svenske landslaget

  Jon Dahl Tomasson har fått nok av kaoset i Blackburn Rovers. Nå venter jobben som svensk landslagssjef

  På banen har det gått trått for Blackburn Rovers de siste månedene. Krisen og den dårlige stemningen mellom deres danske manager og ledelsen har vært kjent lenge, og nå har Tomasson fått nok. For andre år på rad rotet også klubben det ordentlig til på overgangsmarkedet da deres nye storspiss ikke ble klarert for spill.

  Grunnen? At de ansvarlige i klubben trykket på lagreknappen istedenfor send-knappen. Dermed fikk ikke FA de nødvendige papirene i tide og deres nye signering, Duncan McGuire måtte ta den lange turen tilbake til Orlando. Dette var toppen av et allerede skyhøgt isberg og krisene som jevnlig oppstår under Venkys ledelse er igjen ferd med å ta livsgnisten ut av både managere, spillere og fans. Krisen er igjen et faktum.

  Forlater Blackburn Rovers

  Birmingham, John Eustace
  John Eustace Ser Ut Til Å Bli Ny Blackburn-Manager

  Tidligere i uken ble det stor ståhei da engelske medier meldte at John Eustace stod klar til å erstatte Jon Dahl Tomasson. Lokalavisen og klubben avkreftet dette, men mange trodde da at dansken var i ferd med å få sparken. To dager senere ser det ut som John Eustace faktisk skal ta over klubben, men mest trolig er det dansken selv som tar valget med å forlate Blackburn.

  47-åringen har vært manager for Blackburn siden juni 2022 og var et stykke ut i sin andre sesong på syvendeplass med stø kurs mot play off. Nå, ni kamper uten seier senere, ser sesongen ut til å handle om overlevelse. Med Tomasson på vei til den svenske landslagsjobben er uansett Eustace et glimrende alternativ. Han gjorde underverker med Birmingham i fjor og i starten av denne sesongen før han på uforståelig vis ble byttet ut med Wayne Rooney. Han er som vi allerede vet ferdig i Birmingham. Og hvem leder Birmingham nå? Tony Mowbray, som var mannen Tomasson erstattet i Blackburn.

  Blackburn møter et annet lag i trøbbel lørdag ettermiddag. Da venter Stoke på Ewood Park. Alt om ligarunden i Championship får du selvfølgelig her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen