More

  Byttefesten fortsetter i League One

  Sheffield Wednesday tilbake på tabelltopp

  Etter flere uker med motgang kom det endelig en seier for Sheffield Wednesday igjen. Det var overlegne fra start til slutt og stoppet ikke før det stod 3-0 i hjemmekampen mot Accrington Stanley. Dennis Adeniran ble helten med sine to scoringer i oppgjøret. Sheffield Wednsday er med dagens resultat tilbake på toppen av tabellen, men med en kamp mer spilt enn Plymouth og Ipswich.

  Plymouth som før dagens oppgjør toppet tabellen måtte se seg slått 0-2 hjemme mot Lincoln i en svak prestasjon. De ligger nå et poeng bak uglene på tabelltopp. Også Ipswich måtte se seg forbigått av de nye serielederne da de for første gang på ti kamper slapp inn et mål. Åtte strake seiere så ut til å gå mot ni da Conor Chaplin igjen scoret for gjestene, men et Cheltenham i form gav seg ikke og deres formspiller Alfie May fikk endelig hull på Ipswich-byllen med fem minutt igjen på klokken og sikret et poeng i dagens oppgjør.

  Barnsley slo Shrewsbury 2-1 og har fortsatt et ørlite håp om direkte opprykk med dagens resultat. Så får vi se hvem som vil lede League One etter neste serierunde.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen