More

  Burnley: Van Nistelrooy er favoritt

  Overgangsvinduet er åpent, men under EM er det langt mellom de store overgangene i Premier League. I lavere divisjoner er det imidlertid heftig trafikk. Samtidig skal klubber fylle tomrom som har oppstått i managerstolene. Leicester mistet Enzo Maresca til Chelsea, men fant erstatteren da tidligere Forest-boss Steve Cooper denne uken ble gitt nøklene til sjefens kontor på King Power Stadium. Burnley og Sunderland er imidlertid av dem som fortsatt leter.

  Burnley går for Nistelrooy

  Vincent Kompany gjorde utmerket jobb da han i utklassingsstil førte Burnley tilbake til Premier League, men oppholdet i toppdivisjonen ble denne gang kortvarig. The Clarets forsvant rett ned igjen, og Kompany maktet naturligvis ikke takke nei da gigaklubben Bayern München henvendte seg med tilbud om å overta Bundesliga-kjempen.

  Burnley
  Burnley-Link: Kjetil Knutsen Har Figurert På Oddslistene I Forbindelse Med Den Ledige Burnley-Jobben

  Steve Cooper var også i Burnley en het kandidat, mens Michael Carrick, Mark Robins og vår egen Kjetil Knutsen er av andre som har blitt nevnt som kandidater.

  Burnley
  Favoritt: Ruud Van Nistelrooy Var Scoringskonge Både I Manchester United Og For Det Nederlandske Landslaget

  Nå ryktes det imidlertid at enda større fisk er i ferd med å bli landet. Tidligere Manchester United-profil Ruud van Nistelrooy sies nemlig å være nær sjefsjobben på Turf Moor. 47-åringen var sesongen 2022-2023 sjef i PSV, det han vant cupen før han etter endt sesong valgte å takke for seg.

  Lampard er aktuell

  Frank Lampard er av alle tiders beste engelske midtbanespillere, men managerkarrieren har så langt ikke vært noe å skrive hjem om. 43-åringen gjorde godkjent jobb med Derby, mens han siden har floppet totalt både i Everton og under sine to opphold i Chelsea. Blir stadig nevnt som aktuell, om ikke lenger for Premier League-klubber, men er ikke lenger den heteste poteten. Også Lampard har blitt nevnt i forbindelse med Burnley-jobben, mens det går hardnakkede rykter om at Sunderland kan bli neste stopp.

  Sunderland
  Neste Stopp Sunderland? : Frank Lampards Managerkarriere Har Ikke Gått På Skinner

  The Black Cats sies imidlertid å ha flere, og kan hende bedre, kandidater på blokka. Liam Rosenior er akkurat nå den mest trolige kandidaten. Rosenior skrev så sent som i desember ny treårskontrakt med Hull, men ble sendt på dør da The Tigers mistet play off med minste mulige margin.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen