More

  Burnley klar for Premier League

  Burnley kunne sikre seg opprykket i kveldens kamp på Riverside.

  Champagnen kan sprute. Vincent Kompany har levert til ti på børsen. Nye Burnley sikret i kveld opprykket til Premier League med hele seks serierunder igjen.

  Etter at Luton tidligere i dag bare klarte 0-0 i bortemøte med Millwall ville det holde med seier for Burnley i kveldskampen på Riverside. Ashley Barnes styrte inn 1-0 for gjestene etter bare tolv minutter og champagnen ble dermed lagt på kjøl. Bare få minutter ut i andreomgang skapte imidlertid Middlesbrough trøbbel, og da Cameron Archer ble lagt i bakken var ligaens soleklare toppscorer Chuba Akpom sikker fra straffemerket.

  I en underholdende fotballkamp tok Burnley igjen føringen ved Connor Roberts som pirket inn 2-1 etter herlig forarbeid av Nathan Tella. Med det resultatet kan heller ikke Middlesbrough ta igjen the Clarets som dermed returnerer til Premier League etter et år nede.

  Burnley har på sine første 39 kamper vunnet 25 og står med kun to tap. Det forrige tapet kom så langt tilbake som i november mot Sheffield United. Det er også motstanderen når opprykket skal feires hjemme på Turf Moor andre påskedag. Dagens resultat betyr også at Sheffield United nærmer seg opprykk til Premier League. Etter deres 1-0 seier over Wigan har de nå åtte og ni poeng ned til Luton og Middlesbrough med en kamp til gode.

  Tipsbladet gratulerer Burnley med opprykket, og trolig det som blir førsteplass til slutt.

  Tidligere i dag var det dramaet i bunnstriden som stod i fokus.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen