More

  Bunnlag jakter semifinale

  Tre Premier League-klubber med nedrykksfrykt skal i kveld kjempe om semifinaleplass i ligacupen.

  Tirsdagens kvartfinaler endte med favorittseirer, da Manchester United slo tredjedivisjonsklubben Charlton med 3-0, mens Newcastle slo formsvake Leicester 2-0 på St. James’ Park

  Nottingham Forest – Wolverhampton
  City Ground
  Onsdag 20.45

  Steve Cooper stilte med de neste beste i helgens FA-cupoppgjør mot Blackpool, og fikk svi for sine disposisjoner. Forest ble på pinlig vis slått 4-1 av Championship-klubben, men kan hende er det ikke bare negativt at man nå har én ting mindre å konsentrere seg om. Fornyet Premier League-kontrakt er tross alt noe nær det eneste som betyr noe. I ligaspillet har man da også plukket poeng fra fire av siste fem kamper, og da har man lagt fem lag bak seg på tabellen. I kveld står det om semifinalebilletter, og da spares det neppe på konfekten. Første kvartfinale siden 1994 ble sikret gjennom 4-1-seier mot et redusert Blackburn Rovers-lag.

  Wolves har, som Forest, fokus på å beholde plassen i Premier League. I dag står det imidlertid om semifinaleplass i ligacupen. Julen Lopetegui debuterte i managerstolen i forrige runde, da Gillingham ble slått 2-0 etter scoringer av Raul Jimenez og Rayan Ait-Nouri, og spanjolen virker da også å ha gitt ulvene ny selvtillit. Ble snytt for seier mot Liverpool av VAR, mens det også er tatt poeng i to av siste tre ligakamper. Lopetegui har lovet at man i kveld stiller med sitt beste tilgjengelige mannskap. Ruben Neves matchvinner fra straffemerket da Forest ble slått 1-0 i Premier League-kampen på Molineux i oktober.

  Odds:

  H: 2,50

  U:3,15

  B: 2,65

  Southampton – Manchester City
  St. Mary’s
  Onsdag 21.00

  Sjelden og etterlengtet opptur for Southampton lørdag, da Crystal Palace ble ekspedert i FA-cupen. Nathan Jones har tapt sine første fire ligakamper i sjefsstolen hos The Saints, og gleden over lørdagens seier var tydelig. Tabelljumboen har også fokus på å hente forsterkninger i januarvinduet, og første nykommer -Mislav Orsic – kan få sin debut i kveld. Stuart Armstrong og Armel Bella-Kotchap er imidlertid begge ute med skade. Kun én av første ni hjemmekamper i ligaspillet er vunnet, og siste to mot Manchester City er tapt med total målscore 1-8.

  Manchester City tok seg søndag enkelt videre i FA-cupen, da man uten Erling Braut Haaland valset over Chelsea med 4-0. Ingen manager har vunnet ligacupen flere ganger enn Pep Guardiola. Spanjolen står med fire pokaler, likt med Brian Clough, Alex Ferguson og Jose Mourinho, og i år kan han altså trone alene i tet. Så gjenstår å se hvor toppet City stiller i kveld, når det allerede kommende helg skal spilles Manchester-derby i Premier League.

  Odds:

  H: 11,50

  U: 6.30

  B: 1,20

  *All odds fra Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen