More

  Bunn mot topp i potensiell norsk duell

  Wigan og Sheffield United ligger i motsatt ende av tabellen. Kan Wigan og Thelo Aasgaard ødelegge for Sander Berge og co i det som blir Kolo Toures hjemmedebut?

  WIGAN

  Bare Huddersfield ligger dårligere plassert enn Wigan på tabellen før dagens kamp. Det nyopprykkede laget har etter hvert funnet livet i Championship tøft, noe som resulterte i et overraskende managerskifte. Kolo Toure debuterte forrige helg og fikk se laget ta med seg et sterkt bortepoeng i møte med Millwall. Will Keane sin scoring etter halvtimen holdt ikke til seier i kampen som endte 1-1. Dermed har faktisk Wigan tatt fire poeng på sine to siste kamper. De avsluttet nemlig med 2-1 seier hjemme mot Blackpool før VM-pausen i det som var deres første kamp uten Liam Richardson. Det var en seier av det heldige slaget der de snudde 0-1 til 2-1 med seiersmålet like før slutt til tross for å ha spilt med en mann mer i 75 minutter av oppgjøret. Før de to kampene gikk de sju kamper uten seier, og det var dette som så laget falle som en stein nedover tabellen. Med ferien unnagjort og en ny spennende manager inn blir det spennende å se om Wigan kan yppe seg mot storlaget fra Yorkshire.

  SHEFFIELD UNITED

  Billy Sharp sikret seieren med kampens eneste scoring da The Blades slo Huddersfield i Yorkshire-derbyet forrige helg. Det var deres femte seier på seks siste oppgjørene i ligaen. Paul Heckingbottom sitt mannskap har lagt seg fint til på en andreplass men trenger tre poeng her om de skal holde følge med -for øyeblikket – uslåelige Burnley. Med et hav av lag jagende bak på tabellen kan den direkte opprykksplassen de nå innehar være i fare. Etter to tap på bortebane mot Stoke og Coventry har de slått tilbake med tre borteseiere uten baklengs. WBA, Bristol City og Cardiff har alle møtt veggen i deres møte med keeper Wes Foderingham. Sander Berge fikk innhopp forrige helg og kanskje er han klar for en startplass i dagens kamp. Vi håper på en norsk duell mellom han og Thelo Aasgaard om han også får noen minutter i dagens oppgjør. For Sheffield United kom VM-pausen på et perfekt tidspunkt med enorme skadeproblemer. Det er bedring nå til tross for at John Fleck, Rhian Brewster, Rhys Norrington-Davies, Daniel Jebbison og Jack O`Connell fortsatt mangler.

  TIDLIGERE OPPGJØR

  Wigan og Sheffield United har ikke møttes i ligasammenheng siden 2018/19-sesongen. Da stakk Sheffield United av med seieren i begge oppgjørene med sifrene 3-0 og 4-2.

  TROLIG LAGOPPSTILLING

  Wigan Athletic: Jones; Darikwa, Whatmough, Tilt, Bennett; Power, Naylor; Lang, Keane, McClean; Broadhead

  Sheffield United: Foderingham; Ahmedhodzic, Egan, Clarke; Baldock, Norwood, Berge, Stevens; Ndiaye; McBurnie, Sharp

  TIPS

  VI lot oss overraske over det store ballinnehavet Wigan hadde i oppgjøret mot Millwall (58%) og dette tyder på at Toure har en plan der. Men i kveld blir nok oppgaven for stor mot et lag som har tre borteseiere på rappen uten baklengs. Tilnærmet toppet Blades-lag gjør at borteseier til 2,02 hos Coolbet spilles.

  Her kan du lese om hvordan det har gått ellers i runden.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen