More

  Bud på Berge

  Sander Berge har blitt svært populær på Bramall Lane i løpet av hans to og et halvt år i Sheffield United. Men, 24-åringen er klar på at han må forlate The Championship for å komme seg videre i karrieren, og nå kan Bundesliga bli hans neste stoppested.
  Engelske aviser melder lørdag formiddag at Werder Bremen har lagt inn et bud på £17,9 millioner for midtbanespilleren, men det gjenstår å se om the Blades aksepterer budet. Berge har en utkjøpsklausul på £35 millioner i kontrakten som går ut om to år.
  Jakter Real Madrid-stjerne
  I Premier League fortsetter jakten på utenlandske stjerner med uforminsket styrke, og de siste rapportene er at Newcastle har kastet seg inn i jakten på Real Madrid-stjernen Marco Asensios underskrift. Spanjolens fremtid på Santiago Bernabéu virker heller usikker, og kan hende må landslagsspilleren forlate de spanske ligamesterne for å få fast spilletid fremover. Newcastle skal i så måte stå klare med åpne armer.
  Ny link til Old Trafford
  Aldri en dag dette overgangsvinduet uten at Erik ten Hag blir linket til spillere han har jobbet med tidligere. Den nye United-bossen virker å fortsette frierferden til gamle lagkamerater i Ajax, og i dag er det RB Leipzig-spissen Brian Bobbey som står for tur. The Times melder at de røde djevlene skal stå klare med et bud pålydende £13 millioner for den nederlandske spissen. United trenger forsterkninger på topp etter at toppscoreren og alfahannen i garderoben fra forrige sesong, Cristiano Ronaldo, har meldt at han ønsker seg vekk fra Old Trafford.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen