More

  Leipzig har akseptert bud på €90 millioner for Gvardiol

  Josko Gvardiol blir etter all sannsynlighet Man City-spiller innen kort tid.

  RB Leipzig har i dag akseptert et bud pålydende €90 millioner, eller £77 millioner om du vil, for forsvarsspilleren Josko Gvardiol. Ikke overraskende er det Manchester City som har fått akseptert gigantbudet på den kroatiske hardhausen, og 21-åringen kan dermed ikle seg lyseblått innen kort tid.

  BBC melder at budet ikke inkluderer noen tilleggsklausuler, så det betyr at de £80 millionene byrival United bladde opp for Harry Maguire i 2019 vil forbli rekordsummen betalt for en forsvarsspiller.

  Josko Gvardiol
  Midtstopperen Var En Viktig Brikke For Rb Leipzig.

  Josko Gvardiol ankom Leipzig fra Dinamo Zagreb i 2021, og har siden radet opp 87 kamper for Roten Bullen. 21-åringen fikk sitt virkelige gjennombrudd i VM, da han storspilte for Kroatia. Midtstopperen, som også kan spille venstreback, blir dermed Citys andre kjøp denne sommeren, etter at de regjerende mesterne tidligere i sommer hentet Gvardiols landsmann Mateo Kovacic fra Chelsea for snaut €30 millioner.

  Manchester City har også fått inn €40 millioner i spillersalg for Riyad Mahrez og Yangel Herrera, som har gåt til henholdsvis Al-Ahli og Girona. Ilkay Gündogan har og forlatt klubben, til Barcelona, på free transfer.

  Natt til fredag sender vi ut vår 150-siders spesial der du får alt om ligastarten i engelske Championship, League One og League Two. Abonnement tegner du enkelt her.

  Gvardiol
  Leipzig Har Akseptert Bud På €90 Millioner For Gvardiol 3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen