More

  Bristol City forlanger svar på straffestatistikk

  Ja, du las riktig. Etter nok en helg der Bristol City følte seg snytt for straffespark har de kontaktet Professional Game Match Officials Board (PGMOL) for å finne svar på hvorfor de aldri får straffespark.

  Nigel Pearson var forbannet etter uavgjortresultatet hjemme mot Swansea i FA-cupen i helgen etter at Antoine Semenyo ble snytt for en soleklar straffe. I andreomgang ble også Alex Scott smelt i bakken uten at noe ble gitt av dommer for dagen, Craig Pawson.

  Etter kampen uttalte Pearson at det virker som om de aldri skal få en straffe igjen. Samme mann har tidligere i sesongen truet med å legge opp som manager grunnet frustrasjon knyttet til mangelen på straffespark gitt.

  Bristol City har nå gått 430 dager siden forrige straffespark den sjette november 2021. Da Chris Martin satte straffesparket i mål den dagen hadde de ventet 717 dager siden forrige straffespark.

  En studie fra CIES Football Observatory i 2022 viste at Bristol City var det laget som fikk klart færrest straffespark pr spilte minutt i en studie som omfattet over 600 lag i 31 europeiske ligaer.

  Se nå at det blir straffespark i lørdagens hjemmekamp mot Birmingham.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen