More

  Brighton vs Tottenham – Kampanalyse, tippetips og odds

  Toppoppgjør på Amex Stadium. Lagene er før lørdagens batalje tabellnaboer, og spesielt hjemmelaget har vist flott form.

  Brighton vs Tottenham Statistikk

  • Brighton har ikke tapt på 16 av de siste 18 kampene
  • Brighton har ikke tapt på 10 av de siste 11 hjemmekampene
  • I de siste 3 kampene på rad Brighton spilte, scoret begge lagene
  • Brighton har scoret i 10 av de siste 12 kampene
  • Brighton har vunnet 3 av de siste 4 hjemmekampene
  • Tottenham har scoret i 17 av de siste 19 kampene
  • Tottenham har ikke tapt på 11 av de siste 13 bortekampene
  • Tottenham har scoret i 12 av de siste 14 bortekampene
  • I 6 av de siste 8 bortekampene Tottenham har spilt, scoret begge lagene
  • Tottenham har ikke tapt på 8 av de siste 10 kampene

  Brighton vs Tottenham – Våre spådommer

  Brighton vs Tottenham – Kampanalyse

  Leandro Trossard og Brighton spilte ball i hatt med et skranglete Liverpool-forsvar på Anfield, og burde ledet med mer enn 2-0 før hjemmelaget for en periode skjerpet seg og svarte. Det endte uansett 3-3 i Roberto de Zerbis managerdebut i PL, men Brighton var best og både kunne og burde vunnet. Nå leder italieneren laget for første gang hjemme på Amex, og det mot tabellnaboen Tottenham. Med seier vil Brighton være á poeng med Spurs. Moises Caicedo meldes å bli klar, til tross for å ha stått over flere treninger denne uken.

  Tottenham hadde med seier i lørdagens Nord London-derby steget til topps på Premier League-tabellen, men var egentlig aldri i nærheten. Arsenal var best i det meste, og vant veldig fortjent. Emerson Royals røde kort var strengt dømt, og utvisningen gjorde ikke oppgaven enklere. Ny nedtur da man måtte nøye seg med målløst oppgjør mot Eintracht Frankfurt i Champions League tirsdag. Dejan Kulusevski og Lucas Moura er fortsatt skadet. Slo Brighton 2-0 borte forrige sesong, men forventes å få det atskillig tøffere lørdag ettermiddag. Brighton har tross alt bare sluppet inn to mål på sine tre første hjemmekamper.

  Brighton vs Tottenham – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Begge forrige sesongs møter endte med borteseier. Tottenham vant 2-0 på Amex, mens Brighton revansjerte seg da Leandro Trossard ble sen matchvinner i London i april. Ingen av de siste ni innbyrdes har endt uavgjort, med 6-3-0 fordel gjestende Spurs. Lørdag gis uansett Brighton tillit. Graham Potters avgang kunne fort gitt en knekk i moralen, men ingen antydninger til den slags i den særs imponerende forestillingen mot Liverpool på Anfield. 5-2 hjemme mot Leicester i kampen før det.

  Brighton vs Tottenham – Lagnyheter

  Enock Mwepu og Jakub Moder er skadet, men Moises Caicedo meldes klar for spill i hjemmelaget.

  Japhet Tanganga, Lucas Moura og Dejan Kulusevski er skadet og uaktuelle for Spurs. Emerson Royal er suspendert etter marsjordren mot Arsenal.

  Brighton vs Tottenham – Lagoppstillinger

  Brighton vs Tottenham – Tippetips

  Brighton med 6-3-1 fra sine siste ti (alle turneringer) hjemme på Amex. Tottenham med 4-4-2 fra siste ti på fremmed gress. Jevn batalje forventes, men Brighton gis tillit til godkjent odds.

  Det var under 2.5 mål i fire av de siste 10 kampene mellom de to klubbene. Mens Brighton har et gjennomsnitt på 0.9 mål i oppgjørene, har Tottenham et snitt på 1.2 mål. Begge lag til ikke å score ga gevinst seks ganger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen