More

  Brighton smadret Liverpool

  Og managerne i Leicester, Everton og West Ham lever farlig etter nok en tung helg.

  Det ble en ny tung bortekamp for Klopp og Liverpool da de gjestet Brighton i ettermiddag. Etter at laget fra sørkysten styrte mesteparten av førsteomgang uten betaling fikk de det til gangs etter hvilen.

  Solly March doblet sitt målsnitt i Premier League denne sesongen da han i løpet av omgangens første kvarter ordnet to mål og 2-0 for Brighton der det første var etter horribelt forsvarsspill og det andre etter en glimrende avslutning. Ekstra salt i såret ble strødd da tidligere Manchester United-spiller Danny Welbeck fastsatte sluttresultatet til 3-0 med en kunstskåring. Et Liverpool-lag helt ute av rytme var aldri i nærheten og ble forbigått av Brighton på tabellen.

  For naboklubben Everton gikk det også galt i dag. Frank Lampard er en hardt presset manager og dette presset vil øke etter at de i ettermiddag gav fra seg 1-0 ledelsen de hadde til pause etter Amadou Onana sitt cornermål. James Ward-Prowse og Southampton tok med seg litt av formen de viste i cupkampene mot Crystal Palace og Manchester City og snudde oppgjøret i andreomgang etter to scoringer av maestro Ward-Prowse. Det siste på typisk frispark-vis. Frank Lampard kan snart ta seg ferie, tror vi.

  En annen som er presset er David Moyes. De tapte bunnkampen mot Wolverhampton 0-1 etter at hjemmelaget kontret inn seiersmålet fra en West Ham-corner. Daniel Podence ble matchvinner for ulvene som dermed klatret forbi West Ham på tabellen. London-laget er nå på nedrykksplass.

  Brendan Rodgers og hans Leicester fortsetter å slite etter VM-pausen. Nottingham Forest endte opp med 2-0 seier etter to mål i andreomgang signert deres to stjernespillere. Morgan Gibbs-White var i dag assistenten som ved to anledninger la til rette for at stortalentet Brennan Johnson kunne sette mål nummer tre og fire med iskalde avslutninger. Skogvokterne har nå klatret opp på 13 plass på tabellen. Leicester ligger på plassen bak men har bare to poeng ned til nedrykksplass.

  Brentford og Bournemouth avslutter en herlig Premier League-dag som ble startet med rød seier i Manchester-derbyet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen