More

  Brighton slo Arsenal

  Manchester City innledet søndagen med å slå Everton 3-0 på Goodison, og da var Arsenal pisket til å følge opp med seier hjemme mot Brighton – om titteldrømmen skulle holdes reelt i live. Brighton var imidlertid tydelig ute etter å revansjere mandagens flaue 1-5-tap mot Everton, og det lyktes de godt med.

  Arsenal hadde sine muligheter, men Brighton var best og vant fortjent. Det var jevnt og målløst da lagene gikk til pause, men bare spilt fem minutter av andreomgangen da Julio Enciso sendte gjestene i ledelsen. Arsenal maktet aldri å reise seg, og da innbytter Deniz Undav doblet ledelsen etter bare fire minutter på banen var det natta for The Gunners. Helt mørkt ble det da venstreback Estupinan på overtid satte 3-0 til gjestene.

  Manchester City trenger nå bare én seier fra sine siste tre kamper for å forsvare tittelen. City er også på kurs mot finale i Champions League, mens de allerede er klare for finale i FA-cupen. Arsenals unge mannskap har levert en formidabel sesong, men må nå bruke sommeren til å styrke seg ytterligere.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen