More

  Brennhet nordmann på Bernabéu 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Alexander Sørloth og Real Sociedad er i kanonslag før møtet med Real Madrid. 

  Søndag kveld barker Real Madrid og Real Sociedad sammen på Santiago Bernabéu, i det som er rundens desiderte godbit i La Liga denne helgen. Madrid jobber stadig med å komme til hektene igjen etter El Clásico-tapet for noen uker siden, og Carlo Ancelottis mannskap viste sin uovertrufne evne til aldri å vite når det er på tide å gi seg i Copa del Rey-comebacket mot Villarreal i forrige uke;  

  Real Madrid lå under 0-2, men gjorde et strålende comeback og gikk til slutt seirende fra El Madrigal med 3-2-seier og avansement. Det satte opp et heftig Madrileño-derby torsdag kveld, som Real gikk seirende ut av etter at de slo naboen 3-1 etter ekstraomganger.

  Overgangsfase  
  I ligaen så har Real Madrid mer enn nok med å holde følge med erkerival Barcelona i kampen om ligagullet. Katalanerne ligger for øyeblikket et lite hestehode foran med tre poengs luke, men alle som kjenner Real Madrid og deres historie, vet at de aldri kommer til å gi seg før den berømte, firskårne damen har inntatt mikrofonen. De er regjerende liga- og Champions League-mestere av en grunn, og har to av verdens beste og mest erfarne spillere til å dirigere midtbanen, Toni Kroos og Luka Modric. Stjerneduoen har imidlertid ikke vært på sitt aller beste denne sesongen, og det har også Madrid tidvis lidd av. Men, Ancelotti er ikke i fnugg av tvil om at stjernene hans kommer til å skinne igjen, selv om det etter hvert gjøres klart for yngre krefter, blant annet Camavinga og Tchouaméni. 
   
  Sørloth med kjempemiss 
  – De har vært avgjørende i en rekke kamper tidligere, og kommer til å fortsette å være det. De vet veldig godt hva denne klubben handler om, og hvilke kvaliteter vi har i stallen. De trenger ingen forklaring når de ikke spiller. De vet at vi er i en overgangsperiode, forstår situasjonen og er tålmodige med de nye, unge spillerne, forklarer Ancelotti til spansk presse. 

  Uansett hvem som stiller opp på Real Madrids midtbane søndag kveld, får de trolig mer enn nok å bryne seg på når Real Sociedad gjester Santiago Bernabéu søndag kveld. La Real ankommer hovedstaden i formidabel form, og har vunnet samtlige fem siste kamper. Disse har også Alexander Sørloth scoret i, men nordmannen misbrukte en gedigen sjanse da baskerne gikk på hodet ut av Copa del Rey i midtuken, i 0-1-tapet mot Barcelona på Camp Nou. 

  La Real melder seg på? 
  Der spilte også gjestene med en mann mindre i over en omgang, etter at en av lagets beste spillere denne sesongen, Brais Méndez, unødvendig ble utvist. I ligaen har imidlertid det meste gått på skinner i det siste, og med syv poeng ned til Villarreal på femteplass, har Imanol Alguacíls mannskap en alle tiders mulighet til å sikre høyst etterlengtet Champions League-deltakelse. David Silva har vært en katalysatorene for den strålende formen Real Sociedad har vist den siste tiden, og midtbaneeleganten har vært minst like god for La Real, som under glansdagene i Manchester City. 

  Baskerne har også vært bunnsolide på bortebane denne sesongen, og har vunnet syv av ni visitter på fremmed gress. Det har ført dem nesten opp i ryggen på tetduoen, og hvis La Real skulle reise fra Bernabéu med tre poeng i bagasjen, kan denne sesongens tittelrace bli enda jevnere enn hva de fleste hadde sett for seg. 

  Skader

  Dani Carvajal, Lucas Vázquez, Ferland Mendy og Aurélien Tchouaméni er ute for vertene. La Real må unnvære David Silva, Jon Pacheco, Mohamed Ali Cho, Ander Guevara, Mikel Merino og Andoni Gorosabel.

  Tipset

  • B
  • Odds: 5,05 (Coolbet)

  Real Madrid er favoritter her, men hjemmeoddsen frister ikke til spill. Det gjør derimot oddsen på en La Real-seier til 5,05 ganger innsatsen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen