More

  Bred manager-enighet

  Nathan Jones, Paul Warne, Gareth Ainsworth, Aitor Karanka og Mark Robins har alle oppsummert på samme måte etter nylige tap mot Norwich City. «Norwich er beste lag i The Championship, og de er snart tilbake i Premier League».
  Norwich har vunnet sine syv siste kamper, og etter lørdagens 3-0-seier mot Luton dro Town-boss Nathan Jones det enda lenger enn de øvrige nevnte Championship-managerne.
  -Norwich er divisjonens svar på Manchester City. Vi hadde håp om poeng, men det er klasseforskjell på lagene. Så ærlige må vi være. De slipper nesten ikke inn mål, mens de selv scorer som de vil, oppsummerte Hatters-bossen etter lørdagens kamp der Teemu Pukki med to fulltreffere rundet 20 scoringer for sesongen.
  Brentford virket lenge å kunne bli en hard utfordrer til ligatittelen, men londonerne har etter hvert stoppet noe opp. Etter helgens runde er Watford nærmeste utfordrer til kanariene i tet, men det skiller hele ti poeng mellom de to i tet.
  Nevnte Watford, Swansea (som har kamper til gode), Brentford, Reading og formsterke Barnsley er alle kandidater til å kunne kjempe om den andre direkte opprykksplassen, men Teemu Pukki & Co virker akkurat nå ikke å kunne stoppes.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen