More

  Bråtveit klar for Odd

  Per Kristian Bråtveit blir Odds nye keeper.

  Den 27 år gamle keeperen ankommer Odd fra danske AGF. Dermed ligger alt til rette for en overgang for Leopold Wahlstedt, som omsider virker å være på vei ut av klubben. Det vil si, det aksepterte budet fra Brøndby kan ha blitt spolert i 11. time av Blackburn. Championship-klubben er selv på jakt etter ny keeper, og skal ha kastet seg inn i kampen om Wahlstedts signatur.

  I mellomtiden har Odd grepet muligheten og erstattet Wahlstedt med Per Kristian Bråtveit. 27-åringen har ikke fått all verden med spilletid i klubbene sine etter at han etablerte seg som soleklart førstevalg mellom stengene for Haugesund mellom 2012 og 2018, men får nå trolig sjansen mellom stengene i Skien.

  Pk Bråtveit
  Per Kristian Bråtveit Skal Redde Baller For Odd Ut 2023-Sesongen.

  Bråtveit har signert en kontrakt som gjelder resten av sesongen, og dermed ligger alt til rette for at Rosenborgs André Hansen kommer til klubben når 2023 er omme. Bråtveit er godt vant med å være en slags nødløsning, all den tid han voktet buret for det etter hvert så berømte “nødlandslaget” i 2020. Og etter opphold i blant annet svensk, dansk og fransk fotball, vender han nå tilbake til Eliteserien.

  – Vi har vært på jakt etter en ny keeper etter at det ble klart at Leo skulle til en ny klubb. Per Kristian er en erfaren keeper, tross sin alder, og vi er veldig fornøyde med at han ønsker å være i Odd ut 2023-sesongen, sier sportssjef i Odd, Morten Rønningen, til klubbens hjemmesider.

  Bråtveit er spilleklar allerede til helgens hjemmekamp mot Stabæk.

  Natt til fredag sender vi ut vår 150-siders spesial der du får alt om ligastarten i engelske Championship, League One og League Two. Abonnement tegner du enkelt her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen