More

  Brasil soleklar oddsfavoritt

  Større VM-favoritt nå enn før turneringen.

  Vi nærmer oss finalerundene av vinterens VM, og det er nå storkanonene virkelig begynner å pusse sine våpen når det etter hvert blir vinn eller forsvinn. Argentina virker å ha spilt seg varme i trøya etter sjokktapet mot Saudi-Arabia i åpningsrunden, og i gårsdagens 2-0-seier over Polen lekte La Albiceleste seg til avansement.

  Samtidig fikk et reservepreget Frankrike store problemer mot Tunisia og endte opp med å tape 0-1, men var allerede klare som gruppevinnere. Gårsdagens resultater har gitt både Argentina og Frankrike overkommelige kamper i åttedelsfinalen, mot henholdsvis Australia og Polen. Samtidig har sett Brasil bunnsolide ut, selv uten Neymar, og Selecãos maktdemonstrasjoner i de to første gruppespillkampene, har gjort Tites mannskap til større oddsfavoritter nå enn før mesterskapet.

  Spillselskapet Coolbet har brasilianerne til 3,55 i odds på å løfte nasjonens sjette VM-tittel. Frankrike følger et stykke bak som neste land på lista med 6,25 ganger innsatsen som VM-vinner, mens folkets favoritter, Argentina, fås til 6,50 ganger flesket.

  Ingen har imidlertid ramlet lenger ned på favorittlisten enn Belgia. De røde djevlene har hatt store problemer både på og utenfor banen i dette mesterskapet, og er avhengig av seier mot Kroatia i dag for å avansere til sluttspillet. Kevin de Bruyne har uttalt at laget er for gammelt til å vinne VM, og det skal ha brutt ut håndgemeng på treningsfeltet. Dermed fås belgierne nå til hele 66 i odds på å gå helt til topps.

  Brasil Soleklar Oddsfavoritt Skjermbilde 9
  Brasil Soleklar Oddsfavoritt 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen