More

  Brann – Lillestrøm: Midtukens tips!

  Brann – Lillestrøm
  Onsdag 30. juni kl. 20:00
  Sendes på Discovery+ 
  Kampodds
  Coolbet 2,47 – 3,45 – 2,98
  Norsk Tipping 2,40 – 3,25 – 2,85
  Unibet 2,50 – 3,45 – 2,95
  Brannvarslet har gått i Bergen. Brann virker å være i fritt fall og greide ikke å bygge videre på seieren mot Strømsgodset for noen uker siden. I stedet har det blitt kun ett poeng på de tre siste kampene, og dermed står bergenserne med kun fire poeng når sesongen deres er en tredjedel ferdigspilt. Troppen virker både tynn og skjevt sammensatt, og fraværet av ledere er alarmerende. Kanskje ikke så rart da, at klubben har begynt å telle ned til overgangsvinduet som åpner om en drøy måned.
  – Jeg skal sørge for at vi er best mulig forberedt og vet hvilke mulighet som ligger for oss der. Vi har muligheten til å hente forsterkninger, understreker Branns sportslige leder, Jimmi Nagel Jacobsen overfor klubbens hjemmesider.
  Trener Kåre Ingebrigtsen har sagt tidligere at han ønsker å satse på en ung profil og videreutvikle de eksisterende talentene i klubben, men det har ikke vært vellykket så langt. Nå skal de prøve å overliste nyopprykkete Lillestrøm, som har fått en betraktelig bedre start på sesongen enn vertene. Kanariene står med tre strake seirer, og har vunnet fire av de fem siste. Forrige runde opplevde de et av klubbens største høydepunkter på flere år da de slo Rosenborg 2-0 på Åråsen. Det smakte selvsagt godt at det var de tidligere RBK-spillerne Pål André Helland og Gjermund Åsen som avgjorde for Lillestrøm. For Helland sin del var det sågar en av hans største opplevelser. 
  – Det var selvsagt deilig med en seier. Men, det er bare tre poeng og så kommer det en ny ball. Sånn er dette gamet. Vi må bruke det på riktig måte, og drar til Bergen for å vinne. Det må være en klar ambisjon, erklærer LSK-sjef, Geir Bakke, overfor klubbens hjemmesider.
  Brann har en rekke fravær. Bergenserne må unnvære Markus Pettersen, Vegard Forren, Jon-Helge Tveita, Thomas Grøgaard og Lars Gerson – alle spillere i de bakre rekker. LSK må klare seg uten Simen Kind Mikalsen, Pål André Helland og Kaan Kairinen.
  Tipset
  Brann er i fritt fall og mangler dessuten en rekke nøkkelspillere i forsvaret. Vi gir Lillestrøm et relativt klart tips og forsøker B’en til 2,98 hos Coolbet.
  Andre spillbare objekter denne runden
  Sandefjord – Bodø/Glimt -1 B @ 2,60 (Coolbet)
  Tromsø – Kristiansund B @ 3,36 (Coolbet)
  Viking – Stabæk H @ 1,70 (Unibet)
  Resten av runden – markeringstips i parentes
  Molde – Strømsgodset (H)
  Rosenborg – Haugesund (U)
  Mjøndalen – Odd (B)
  Vålerenga – Sarpsborg 08 (U)
  Skader Eliteserien
  Bodø/Glimt: Sondre Sørli (korsbånd), Ola Solbakken (skulder), Vegard Leikvoll Moberg (kne), Pernambuco (strekk)
  Brann: Marcus Pettersen (smell), Vegard Forren (smell), Jon-Helge Tveita (strekk), Lars Gerson (strekk), Thomas Grøgaard (smell)
  FK Haugesund: Ibrahima Wadji (strekk), Thore Baardsen Pedersen (usikker med smell).
  Kristiansund: Stiller trolig skadefritt.
  Lillestrøm: Simen Kind Mikalsen (kne), Pål André Helland (lyske), Kaan Kairinen (smell).
  Mjøndalen: Sivert Øverby (smell), Syver Skaar Eriksen (smell), Erik Stavås Skistad (legg), Ole Amund Sveen (usikker med lårskade).
  Molde: Kristoffer Haraldseid (korsbånd), Andreas Linde (strekk), Fredrik Sjølstad (ankel), Erling Knudtzon (strekk), Martin Ellingsen (kne), Björn Sigurdarsson (rygg), Eirik Hestad (usikker med lårskade), Magnus Wolff Eikrem (usikker med strekkskade).
  Odd: Steffen Hagen (tå), Kevin Egell-Johnsen (fot).
  Rosenborg: Markus Henriksen (kne), Stefano Vecchia (prolaps), Per Ciljan Skjelbred (usikker med akillesskade).
  Sandefjord: Jesper Granlund (kne), Lars Markmanrud (kne), Erik Brenden (skulder), Martin Andersen (beinbrudd), André Sødlund (usikker med smell).
  Sarpsborg 08: Jørgen Horn (korsbånd), Rashad Muhammed (suspendert av klubben), Mohamed Ofkir (strekk), Gaute Høberg Vetti (kne), Ibrahima Koné (suspendert), Mos Abdellaoue (kne).
  Stabæk: Yaw Amankwah (smell), Fitim Azemi (tvilsom med smell).
  Strømsgodset: Nico Mickelson (kne), Aleksander Stenseth (fot), Simen Hammershaug (ankel).
  Tromsø: Runar Espejord (strekk), Lasse Nilsen (lår), Jostein Gundersen (strekk), Mikael Ingebrigtsen (legg).
  Viking: Sondre Bjørshol (lyske), Johnny Furdal (mage), Sebastian Henriksen (hode), Kristoffer Løkberg (kne), Zlatko Tripic (usikker med lyskeskade).
  Vålerenga: Vidar Örn Kjartansson (fot), Aron Dønnum (kne).

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen