More

  Bournemouth – Nottingham Forest

  Skru tiden tilbake til 16.september 2021. Bournemouth har fått en forrykende start på årets sesong og har spilt syv kamper uten tap, en rekke som skal vare i åtte kamper til. På samme tid står Nottingham Forest uten manager da Chris Hughton nettopp har fått sparken etter tidenes dårligste sesongstart for Forest. Et poeng på deres syv første kamper er fasit. Nå hopper vi frem til tirsdag 3.mai 2022. Det er to kamper igjen av sesongen og disse lagene skal spille ren og skjær opprykksfinale til Premier League. Før kampstart ligger Bournemouth på andreplass med tre poeng ned til Nottingham Forest på tredje. Målforskjellen er i favør Nottingham Forest med et enkelt mål. Er det rart vi ser frem til denne kampen?
  Bournemouth har hatt kniven på strupen flere ganger den siste tiden. Et sikkert opprykk har etter hvert blitt mindre og mindre sikkert. For en uke siden lå de under 0-3 mot Swansea etter 60 minutter og visste at de også hadde en knallhard bortekamp mot Blackburn Rovers få dager senere. Når man da trodde presset rundt Scott Parker og co hadde fått fotfeste steg de opp fra gjørmen og imponerte stort. Først ble floppkjøpet fra januar Kieffer Moore den store helten i Swansea da han med sine to skåringer sikret poeng i 3-3 kampen. Få dager senere i Blackburn kjører de over hjemmelaget etter mål av storscorer Dominic Solanke og danske Philip Billing. Sistnevnte som nettopp er tilbake fra skade med to av de tre i 3-0 seieren på Ewood Park. Dette betyr at Bournemouth fortsatt har alt i egne hender og kan selv med uavgjort ha overtaket inn i siste serierunde og hjemmekampen mot Millwall.
  Nottingham Forest sin snuoperasjon under Steve Cooper er veldokumentert. Forvandlingen fra jumboplass til festfotball i liga og FA-cup har gjort City Ground til det råeste stadionanlegget i England for øyeblikket. Anført at spillere som Ryan Yates, James Garner og Brennan Johnson har de storspilt seg opp til sikker playoff og nå mulighet for direkte opprykk. Superspiss Lewis Grabban ble skadet men ersatteren Keinan Davis gjorde jobben. Så ble han skadet, men hvem dukker da opp? Jo, det tidligere Bournemouth-talentet Sam Surridge får ansvaret og hjelp for han har levert. Han har fire starter for klubben og har nå fem mål på disse fire kampene. Sist helg leverte han hattrick hjemme mot Swansea som ble knust 5-1. Det andre målet var et mål som vitnet om enorm selvtillit. Denne selvtilliten har gjort at de bare har et enkelt tap på sine siste 15 kamper. Tøff bortekamp venter, men sist bortekamp slo de Fulham 1-0 etter mål av Philip Zinckernagel. De er klare for kamp.
  Lagene møttes i 2.serierunde på City Ground. Da vant Bournemouth 2-1 etter skåringer av Brooks og Billing. Det er ikke umulig at vi får et 2-1 resultat i dag også, men til hvem? En spesiell kamp blir det også for Steve Cook som frem til januar tilbragte ti år på sørkysten. 
  Mulig lagoppstilling:Bournemouth: Travers; Smith, Phillips, Kelly, Zemura; Lerma, Cook; Christie, Billing, Anthony; SolankeNottingham Forest: Samba; Worrall, Cook, McKenna; Spence, Yates, Garner, Colback; Zinckernagel; Johnson, Surridge
  Odds, Norsk Tipping:
  H: 2.25
  U: 3.25
  B: 2.90
  Bournemouth – Nottingham Forest har avspark kl 20.00. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen