More

  Borussia Dortmund vs Bayern München – Tippetips, analyse og odds

  Borussia Dortmund ønsker Bayern München velkommen til Signal Iduna Park på lørdag. I det seneste oppgjøret mellom disse to tok Bayern München med seg de tre poengene i en 3-1 kamp, og vi kan ikke se bort i fra at de planlegger noe lignende på lørdag. Borussia Dortmund ligger på fjerdeplass på tabellen med 15 poeng etter åtte kamper, mens Bayern München er på plassen foran med 15 poeng etter åtte kamper.

  Borussia Dortmund vs Bayern München – Statistikk

  • B. Dortmund har scoret i 49 av de siste 51 kampene
  • B. Dortmund har scoret i 48 av de siste 50 hjemmekampene
  • B. Dortmund har vunnet de siste 3 hjemmekampene på rad
  • B. Dortmund har ikke tapt på 5 av de siste 6 hjemmekampene
  • Bayern München har scoret i 22 av de siste 24 bortekampene
  • Bayern München har scoret i 19 av de siste 21 kampene
  • Bayern München har ikke tapt på 14 av de siste 16 kampene
  • Bayern München har ikke tapt på 8 av de siste 9 bortekampene
  • Bayern München har vunnet 6 av de siste 8 bortekampene

  Borussia Dortmund vs Bayern München – Våre spådommer

  Borussia Dortmund vs Bayern München – Kampanalyse

  Borussia Dortmund har vært litt opp og ned i deres seneste tre kamper, hvor de åpnet med å slå Schalke 04 1-0. Det viste seg vanskelig å følge opp, da de tapte 2-3 mot FC Köln. De var dog tilbake på rett kurs i den neste kampen når de slo Sevilla 4-1.

  Bayern München har seks poeng å vise til fra deres seneste tre kamper, som startet med nederlag og 0-1 mot Augsburg. De svarte sterkt igjen mot Bayer Leverkusen, som ble slått 4-0, før de vant 5-0 over Viktoria Plzen.

   

  Borussia Dortmund vs Bayern München – Innbyrdes oppgjør

  Borussia Dortmund har ikke vunnet en eneste av de siste sju kampene mot Bayern München. Deres seneste oppgjør mot hverandre var et brak av en annen verden, som endte med en målrik 3-1 seier til Bayern. Det er ikke sifrer man ser hver dag, men ingen av oss vil ha noe imot en gjentagelse av målfesten på lørdag. Bayern ser ut til å fortsette sin dominans mot vertene, som har funnet det vanskelig å håndtere førstnevnte. Gjestene har slått Borussia Dortmund i ni av de siste ti møtene. Bookmakerne har Bayern som favoritter til å vinne til en odds på 1.68.

  Borussia Dortmund vs Bayern München – Lagnyheter

  Borussia Dortmund kan i verste fall ha 8 spillere på skade- og fraværslisten, når de møter Bayern München på lørdag. Marius Wolf, Mats Hummels, Giovanni Reyna, Marco Reus, Jamie Bynoe-Gittens, Mateu Morey, Mahmoud Dahoud og Sebastien Haller kan mangle i troppen.

   

  Bayern München ser ut til å måtte klare seg uten fire spillere i troppen.

  Bayern München må klare seg ute Thomas Müller, Joshua Kimmich, Kingsley Coman og Bouna Sarr, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på Signal Iduna Park. Thomas Müller og Joshua Kimmich leverte en positiv Covid-19 test, og derfor er de ikke inkludert.

  Borussia Dortmund vs Bayern München – Lagoppstillinger

  Borussia Dortmund vs Bayern München – Tippetips

  Bayern har vært i helt grei form de siste seks kampene, og selv om en bortekamp mot rivalene fra Dortmund aldri er en enkel kamp på forhånd, tror vi gjestene vil trekke det lengste strået når lagene møtes på Signal Iduna Park.

  Det var over 3.5 mål i ni av de tidligere 10 kampene mellom disse to rivalene. Borussia Dortmund opererer med et snitt på 1.1 mål i disse duellene, mens Bayern München ligger på 3.4 mål i gjennomsnitt. Vi føler oss sikre på at vi enda en gang kan registrere profitt ved å satse på over 2.5 mål i dette oppgjøret.

  Bayern München vant 3-1 og 3-2 i de siste to kampene mot Borussia Dortmund, og gå inn i deres kommende kamp med et psykologisk overtak. I de siste 10 kampene mellom Borussia Dortmund og Bayern München har begge lag scoret seks ganger. Beste odds på at begge lag scorer er 1.46.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen