More

  Bolton – Aston Villa

  • Bolton – Aston Villa
  • Tirsdag 20.45
  • Macron Stadium
  • Viasport 1
  Bolton  
  Bolton fikk seg en smekk i helgens ligakamp mot Sheffield Wednesday hjemme på Macron Stadium. Men selv om gjestene stakk av med en 2-0 seier var Bolton det førende laget. Før dette stod laget med to hjemmeseiere og to uavgjorte på bortebane. Ian Evatt sine menn har tidvis levert strålende fotball denne sesongen selv om de ikke har fått riktig betalt i alle kampene. Oladapo Afolayan, Amadou Bakayoko og Aaron Morley har vært toneangivende sammen med nysigneringen Kyle Dempsey og er en firer som gjestene må se opp for om Evatt velger å stille sitt beste mannskap. Kom seg til andre runde ved å slå Salford 5-1 der blant andre den tidligere Viking-spissen Jón Dadi Bödvarsson noterte seg for et mål. Han har bare en start i ligaen men får ikke en ny mulighet her grunnet skade. Gledelig er det at Ricardo Santos er tilbake fra suspensjon og spiss Dion Charles er tilbake fra skade.
  Aston Villa
  To svake bortekamper har resultert i fem baklengs og null poeng for Steven Gerrard. De står dermed med sin ene seier hjemme mot Everton i sesonginnledningen. Det var forventninger til dette Villa-laget før sesongstart men de første 270 minuttene har laget vist veldig varierende kvaliteter. I 1-3 tapet mot Crystal Palace i helgen et nummer for små gjennom hele kampen og det er ventet at Gerrard vil gjøre flere endringer til i dag. Om man tar en titt på benken i helgen vil vi likevel se spillere som Danny Ings, Philippe Coutinho, Ashley Young, Marvelous Nakamba, Douglas Luiz og den talentfulle Cameron Archer fra start her. Sistnevnte ønsket av flere klubber i Championship etter sitt imponerende låneopphold i Preston i vår. Presset er uansett på Gerrard som står med 14 tap på sine første 30 for klubben.
  Trolig lagoppstilling: Bolton mangler viktige Lloyd Isgrove i tillegg til Josh Sheehan, Eoin Toal og Bodvarsson. Gjestene fikk en forferdelig nyhet da det ble klart at nysigneringen Diego Carlos er ute resten av sesongen.
  • Bolton: Trafford; Johnston, Santos, Jones; Bradley, Morley, Williams, John; Dempsey; Kachunga, Bakayoko• Aston Villa: Olsson; Young, Chambers, Mings, Augustinsson; Luiz, Nakamba, Ramsey; Coutinho; Ings, Archer
  TIPS: H
  Det er nok ganske gode sjanser for en borteseier her, men Bolton på en god dag kan slå et Premier League-lag som fremstår noe mediokert for øyeblikket. Med 6.70 hos Norsk Tipping er dette en sjanse man kanskje burde prøve seg på.
  Resten av runden tirsdag kveld er som følger: 
  Walsall – Charlton
  Sheffield Wednesday – Rochdale
  Shrewsbury – Burnley
  Barrow – Lincoln City
  Bradford – Blackburn
  Cambridge United – Soton
  Colchester – Brentford
  Crawley – Fulham
  Derby – West Bromwich
  Fleetwood – Everton (Viasport 2)
  Gillingham – Exeter
  Grimsby – Nottingham Forest
  Newport – Portsmouth
  Norwich – Bournemouth
  Oxford United – Crystal Palace
  Rotherham – Morecambe
  Stevenage – Peterborough
  Stockport County – Leicester
  Watford – Milton Keynes Dons
  Wolves – Preston North End

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen