More

  Bodø/Glimt vs Sandefjord – Analyse, tippetips og beste odds

  Bodø/Glimt har fordel av hjemmebane, når gjestene Sandefjord tar turen på søndag for en kamp i Eliteserien. Bodø/Glimt har hatt et godt overtak på Sandefjord i sine to siste møter, som de vant med 1-0 og 2-1. Ser vi på nåværende plassering i Eliteserien, skiller det hele 22 poeng mellom lagene.

  Bodø/Glimt vs Sandefjord – Statistikk

  • Bodø/Glimt har scoret i 48 av de siste 50 hjemmekampene
  • Bodø/Glimt har ikke tapt på 37 av de siste 39 hjemmekampene
  • Bodø/Glimt har scoret i 32 av de siste 33 kampene
  • I 10 av de siste 12 kampene Bodø/Glimt spilte, scoret begge lagene
  • I de siste 4 hjemmekampene Bodø/Glimt spilte, scoret begge lagene
  • Sandefjord har sluppet inn i 29 av de siste 31 bortekampene
  • Sandefjord har sluppet inn i 21 av de siste 23 kampene
  • Sandefjord har ikke vunnet på de siste 9 kampene
  • I 6 av de siste 8 kampene Sandefjord spilte, scoret begge lagene
  • Sandefjord har tapt de siste 4 bortekampene på rad

  Bodø/Glimt vs Sandefjord – Våre spådommer

  Bodø/Glimt vs Sandefjord – Kampanalyse

  Bodø/Glimt har 1-1-1 på deres seneste tre kamper. De delte poeng i en 1-1 kamp mot FK Haugesund, før de vant 4-1 mot Lillestrøm. På torsdag ble Arsenal for sterke, og Glimt tapte 0-3. Bodø/Glimt har vunnet halvparten av sine seks siste kamper hjemme foran eget publikum, mens det har blitt to uavgjorte og et tap. De har scoret 20 mål, men slapp også inn åtte.

  Bare ett poeng forhindrer Sandefjord i å ha gått tomhendte igjennom deres seneste tre kamper. De tapte med henholdsvis 1-3 og 0-4 mot Odd og Vålerenga. Senest var det en liten trøst å hente etter 1-1 mot Sarpsborg 08. Sandefjord har tatt bare én seier på sine seks siste bortekamper i Eliteserien. De har sluppet inn 18 mål, mens de har scoret bare seks.

  Bodø/Glimt vs Sandefjord – Innbyrdes oppgjør

  Bodo/Glimt har hatt et godt overtak på Sandefjord i sine to siste møter, som de vant med 1-0 og 2-1. Bodo/Glimt har vært bedre enn Sandefjord i deres seneste dueller. Med en historie på 6-2-2 før deres kommende møte, har det ofte vist seg profitabelt, å spille på Bodø/Glimt på oddsen. Bookmakerne gir 1.14 i odds på hjemmeseier.

  Bodø/Glimt vs Sandefjord – Lagnyheter

  Bodø/Glimt har bare en utilgjengelig spiller når de møter Sandefjord på Aspmyra Stadion. Bodø/Glimt må klare seg uten Gaute Høberg Vetti da han sliter med en skade.

  Sandefjord har en nesten full tropp til rådighet på søndag, ettersom bare to spillere ser ut til å bli tvunget til å være på sidelinjen.

  Sandefjord må klare seg ute Harmeet Singh og Sander Risan, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på Aspmyra Stadion.

  Bodø/Glimt vs Sandefjord – Lagoppstillinger

  Bodø/Glimt vs Sandefjord – Tippetips

  Bodo/Glimt tok tre poeng i sju av deres foregående 10 hjemmekamper på tvers av alle turneringer. De spilte uavgjort to ganger og led et nederlag i denne perioden. Sandefjord har tatt fem seire i deres siste 10 bortekamper, hvor det også ble fem tap. Ut i fra deres seneste 10 kamper på Aspmyra Stadion vant Bodo/Glimt fem av dem uten å slippe inn mål.

  Over 2.5 mål skjedde i fem av de siste 10 kampene mellom Bodø/Glimt og Sandefjord. Oddsen på under 2.5 mål er 5.10 hos bookmakerne. Bodø/Glimt har scoret i snitt 1.6 mål på deres siste 10 kamper, og over 2.5 mål ga gevinst sju ganger. Det var gevinst på over 2.5 mål i åtte av gjestenes foregående 10 kamper på tvers av alle turneringer. I gjennomsnitt scoret de 1.1 mål i disse kampene.

  Bodø/Glimt ser uten tvil frem mot deres neste kamp, da de endte med å vinne 1-0 og 2-1 i deres seneste to oppgjør mot Sandefjord. Å tippe på at begge lag scorer i de siste kampene mellom Bodæ/Glimt og Sandefjord ville ha sikret deg en solid profit. Begge lag har funnet nettmaskene sju ganger i deres tidligere 10 møter. Oddsen på at begge lag scorer er 1.79 hos bookmakerne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen