More

  Bodø/Glimt – Lech Poznan: Flomlysene tilbake på Aspmyra

  Sesongåpning for Glimt.

  • Bodø/Glimt – Lech Poznan
  • Torsdag kl. 18:45
  • Aspmyra, Bodø

  Så er det atter en gang duket for Europa-fotball på Aspmyra igjen, og Bodø/Glimt ønsker Lech Poznan velkommen til Bodø i første utslagsrunde i Europa Conference League.

  Bodøværingene kjempet lenge med PSV om avansement i Europa League, men fire strake tap sendte dem til slutt ned til Conference League. Dette er som kjent sesongstart for Kjetil Knutsens mannskap, og bergenseren har et vell av nye signeringer å ta i bruk i sesongens første kamp. Omar Elabdellaoui, Jeppe Kjær og Odin Bjørtuft er blant forsterkningene Knutsen har å velge mellom, og Bodø/Glimt legger en tøff periode med harde treningskamper bak seg for å spisse formen til den tidlige sesongstarten.

  Foreløpig er det kun Viking som har blitt slått i de fire treningskampene de har spilt, men sesongoppkjøring handler atskillig mer om å finne form og relasjoner enn resultater. Det har også vært hovedfokuset til Glimt-treneren i sesongforberedelsene.

  – Det har først og fremst vært en fin samling. Vi har fått inn noen nye fjes, som det har vært fokus på å få de klare til Glimt-systemet. Det har vært mye terping på detaljer. Vi har fått stort utbytte av å være så tett på hverandre under gode forhold. Vi har spissa enda mer på detaljer på hvordan vi skal være best mulig rustet på det som venter oss i morgen, forklarer Kjetil Knutsen på gårsdagens pressekonferanse.

  For mens Bodø/Glimt gjør seg klare til sesongens første kamp, er polakkene fra Poznan midt i sesong, og stiller med et helt annet trenings- og kampgrunnlag. De ligger på tredjeplass i den polske ligaen, og er ubeseiret siden oktober. De imponerte også i gruppespillet i Conference League, som ble avsluttet med strålende 3-0-seier hjemme mot Villarreal.

  – Det er et sterkt lag. De er både i form og i sesong, og har stor kraft fremover i banen. Nå er det sånn at vi alltid gjør vår analyse ut i fra vår spillestil, og håper vi har funnet noen svakheter hos dem. De er vant til å spille viktige kamper. Men, vi har jobbet bra og er så godt forberedt som vi kan. Det blir nok en tøff og jevn fight, spår Glimt-sjefen.

  Vårt Tips

  • Begge lag scorer
  • Odds: 1,58 hos Norsk Tipping

  Det er ekstremt vanskelig å tippe en match mellom et lag utenfor sesong mot et lag midt i. Vi prøver oss derfor på at begge lag scorer til beskjeden odds, og maner til moderate innsatser.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen